Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bugün parlamentoda yaptığı konuşmada muhalefete öyle bir sinirlendi ki yaptığı hareketler gündem oldu. 

 Muhalefete sert sözlerle yüklenen Nikol Paşinyan’ın yaptığı el kol hareketleri ve çıkışları sosyal medyada olay oldu.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • necmi 16.04.2025 17:29
    valla doğru söylüyor. zenginlik haftanın bir kaç günü et yemek değildir, zenginlik Evinde bir çuval paran olması değildir. Eğer gidecek yolun, okuyacak okulun vs hayatını kolaylaştıracak bir ortamın yoksa istersen haftada her gün et ye, İstersen evinde bir çuval paran olsun harcamadıktan ve yemedikten sonra fakirsin kardeşim.
  • boş teneke 16.04.2025 16:04
    paşinyan raksediyor. savaşta yenilince kafayı yedi
  • Çiçek 16.04.2025 10:35
    Ne söylediğinde büyük yazsaydiniz. ADAMİN. Niye böyle sinirlendigini anlardik. Muhalefet ne demiş ki acaba
  • Serkan 16.04.2025 09:32
    Paşinyanla Ermenistan kendilerinicin büyük bir ilerlemenin eşiğinde! Eğer destek verirlerse 100 yıldır ekilen düşmanlık tohumu biter , Türk ile olan kan davası biter bölgeye huzur , refah ve dostluk gelir. Fırsat kaçarsa savaşlar tekrar eder kan , gözyaşı eksik olmaz.
  • Çiftçi 15.04.2025 18:14
    Nikol Paşinyan’ın yaptığı konuşmaya aynen katılıyorum
Daha fazla yorum görüntüle