Gazze'de kafede oturan gençler İsrail'in hedefi oldu. Nuseyrat mülteci kampında bir kafede en az altı kişilik arkadaş grubu vardı. İsrail'in düzenlediği hain saldırılarda bir anda gözleri karardı. Son saniyelerini birlikte geçiren arkadaşlardan geride sadece kan içinde oldukları görüntüler kaldı.

İsrail ordusu abluka altındaki Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı girişindeki bir kafeteryaya hava saldırısı düzenledi. Düzenlenen saldırıda en az 6 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı. Saldırının hedefi olan kafeteryada can pazarı yaşandı.

SABAH SAATLERİNDEN BU YANA 47 ŞEHİT

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 47 Filistinli yaşamını yitirdi.

 

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Çerkez Isa 28.04.2025 16:06
    Kahrolsun itrail ve işbirlikçileri
  • Ahmet 28.04.2025 15:26
    Tüm Malatyalıların lahaneti israilin üzerine olsun Aminn.
  • HAKAN 28.04.2025 15:25
    Ey Zalimler,istihkak tamamlıyorsunuz.YAŞASIN CEHENNEM!
  • mişmiş 28.04.2025 15:23
    Kafe zamanı mı kardeşim kafe zamanı mı? 1.5 senedir bomba yağdırıyorlar. Siz savaş durumundasınız. Açık hedef olmayın. Bu Allahsız kefereleri sevindirmeyin. Amma az kaldı inş.
  • dmr 28.04.2025 15:21
    RABBİM biz müslümanlar senden özür diliyoruz sana layık kul olamadık sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri affet bağışla. israiloğularını kahru perişan eyle bitsin bu zulüm ne olur.
Daha fazla yorum görüntüle