Antalya'nın Alanya ilçesinde şezlong kiralama nedeniyle çıkan tartışmada plaj işletmesi çalışanı, turisti darbetti. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Alanya Kaymakam Fatih Ürkmezer görüntülerin medyada yayılması üzerine hemen harekete geçerek söz konusu işletmenin mühürlendiğini açıkladı.Ürkmezer, "Geçtiğimiz günlerde Alanya'mızın bir plaj işletmesinde meydana gelen, kentimizi ve turizm anlayışımızı yansıtmayan turiste saldırı işlemi ile ilgili adli ve idari işlemler hemen başlatılmıştır. Adı geçen işletme olayın olduğu aynı gün zabıta ekiplerince mühürlenmiştir ve halen de mühürlüdür. Türkiye'de turizmin ilk başladığı kentlerden olan Alanya'mızda hem kentimizin hem de ülkemizin misafirperverlik anlayışına aykırı yaklaşımlara müsamaha gösterilmeyecektir" dedi.

Yaşanan olayın ardından işletme sahibi Serhan Koçaroğlu, yaptığı yazılı açıklama turistin alkollü olduğunu, locadaki müşteriye şezlong fırlattığını, müdahale etmek istediğinde ise kendisini darbettiğini iddai etti.

Yorumlar 125 Yorum Var
  • cengaver 21.05.2025 13:29
    kıyı kanunun tam olarak uygulanmalı tüm sahil halkın hizmetine acılmalı otellerin ayrılalıgı olmamali sahil kamu malı olarak kalmalı
  • temel 21.05.2025 01:35
    ayni park mafia gibi bunlar her yeri isgal etmis cok hotel kacak bence artik el atin ve isgal edilen yerler halka verilecek bu yetki belediye olmayacak anlasmis hotel ile aliyor rusvet ne var var ise veriyor demize hotel 200 metre uzak olacak yada denize yakin yeri isgal etmesi kesin yasak olacak sikayet oldugu zaman o dk kapatma olsun
  • kardeş 20.05.2025 11:53
    Sahiller chp yolsuzluğuna teslim edilmiş.Türkiyede Ege ve Akdenizde chp ve ortaklarına haraç vermeden ayağını denize sokamazsın.Nerede kaldı MAVİ VATAN.Adamlar yunan gibi.
  • Hakkı 20.05.2025 09:59
    Sahillere değnekçi korsanlar tarafından el konulmuştur. haraç kesiyorlar. Devlet büyüklerimizin dikkatine,,,,
  • bekir 20.05.2025 08:55
    Sahillerde ki belediyeler ne zaman chpkk dan çıkar , o zaman normale döner.
Daha fazla yorum görüntüle