Malezya'da gerçekleşen çok uluslu nükleer güvenlik tatbikatı sırasında polis helikopteri düştü. Helikopterdeki beş polis sağ olarak kurtarıldı.

POLİS HELİKOPTERİ DENİZE ÇAKILDI

Malezya Sivil Havacılık Otoritesi (CAAM), Johor eyaletindeki Sungai Pulai yakınlarında bu sabah bir polis helikopterinin kaza yaptığını doğruladı. CAAM’dan yapılan açıklamada, kazada can kaybı yaşanmadığı ve helikopterde bulunan beşi polis olmak üzere toplam beş kişinin deniz polisi ekipleri tarafından kurtarıldığı belirtildi.

Kazaya karışan AS355N model helikopterin, saat 09.51’de Tanjung Kupang Polis Karakolu’ndan havalandığı açıklandı. Kazanın kesin nedeni ve tam saati ise henüz netleşmedi. Ancak Malezya Polis Teşkilatı Genel Müfettişi Khalid Ismail, helikopterin sabah 10.25 sularında düştüğünü belirtti.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Hakans 11.07.2025 22:12
    Malezya'ya helikopter sattık zannedersem ama bu düşen AS-355 F2, Fransız Aerospatial firması na ait bir helikopter.