HABER7
Rusya-Ukrayna savaşında başat rol oynayan FPV dronlar cephenin seyrini belirlemeye devam ediyor. Küçük hacmiyle dikkat çeken mürettebatsız ve patlayıcı yüklü dronlar, savaşan her iki tarafa da güç katıyor.
Ukrayna ordusu, Donetsk kentinde yoğunlaşan savaşta FPV dronlarla Rus ordusuna darbe vurmaya çalışıyor.
Rusya kuvvetleri, Donetsk’teki Şçerbinovka ve İskra yerleşim yerlerini kontrol altına alırken bölgeye sızan Rus askerlerin ele geçirdiği bir eve yönelik ilginç bir operasyon düzenlendi.
Donetsk’in Pokrovsk bölgesinde Rus askerlerinin ele geçirdiği bir ev, iki Ukraynalı sivil tarafından FPV dron’a işaret edildi.
İzini kaybettiren Rus askerlerini arayan FPV dronun kamera açısına biri kadın biri erkek iki yaşlı Ukraynalı girerek, askerlerin bulunduğu evi gösterdi.
Sivillerden birinin FPV dronun giriş yapabilmesi için evin dış kapısını açması da dikkat çekti.
-
Dadaş
16.08.2025
03:44
Drone’a kapı açmakta ilginç, tankmı ulan bu, zaten uçarak geliyor kapıyı ne yapacak
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Doğrusu Bu
16.08.2025
01:55
O ukraynalı sivillerin gözlerinden öpüyorum
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Levrock
16.08.2025
00:59
haberi okumamis cahil, hain her yer haindir diyor. Adamlar kendi ülkesini kurtariyor, nerede hain oluyor bre cahil
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
Ersun
15.08.2025
20:26
Lanetli yahudi çocukları rusların yerinde olsaydı o sivilleri öldürmüştü.
Beğen
/ 25 kişi beğenmiş
-
Misafir
15.08.2025
20:13
Hain her yerde haindir
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle