Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde sular durulmuyor. Kurultay sürecindeki şaibe iddiaları ve İstanbul il başkanlığı krizi devam ederken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu akşam Kadıköy'de gerçekleştireceği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
Mitingin yapılacağı alanın hemen yakınındaki Söğütlüçeşme üst geçidine, “Halkın partisini hırsızlar değil halk partililer yönetecek. Milletin son umudu Kemal Kılıçdaroğlu” yazılı bir pankart asıldı. Pankart, parti içinde halen etkisini sürdüren Kılıçdaroğlu destekçilerine atfedilirken, bazı çevrelerce Özgür Özel’e bir "gözdağı" olarak yorumlandı.
Konuyla ilgili Kılıçdaroğlu cephesinden jet bir açıklama geldi. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kimin astığını bilmiyoruz ancak pankartın Kemal Bey ve ekibiyle bir ilgisi yok” ifadelerini kullandı.
CHP'de kurultay süreci sonrası yaşanan iç tartışmalar, parti içi hiziplerin yeniden görünür hale gelmesine neden olmuştu. Son yaşanan bu gelişme, Özgür Özel'in liderliğinin özellikle İstanbul teşkilatı içinde tam olarak pekişmediği yönündeki yorumları da beraberinde getirdi.