ABD Başkanı Donald Trump, Kral 3’üncü Charles tarafından Windsor Kalesi'nde resmi törenle karşılandı. ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere’ye yaptığı 2’nci resmi ziyaretinin ilk ayağında Kral 3’üncü Charles ile bir araya geldi. Trump, Windsor Kalesi’nde resmi törenle karşılandı. Trump’a ziyaret sırasında eşi Melania Trump, eşlik etti.

PROTOKOL İHLAL EDİLDİ

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere ziyaretinde kraliyet protokolünü ihlal ederek Kral Charles’ın önüne geçti. Tören sırasında yaşanan bu hareket, diplomatik nezaket kurallarına aykırı bulunarak dikkat çekti. 

İNGİLİZ MEDYASI: KRAL'IN JESTİ

Konuyu İngiliz medyası şu şekilde servis etti:

Donald Trump, tarihi ikinci Birleşik Krallık devlet ziyaretinin başında Kral III. Charles'tan çarpıcı bir jest aldı; hükümdar, törensel karşılama sırasında onun önünde yürümesi için davette bulundu.

Trump, Windsor Şatosu'nun dışında kendisi için düzenlenen ve bir devlet etkinliği için şimdiye kadarki en büyük olan onur muhafız birliğini teftiş ederken, Kral tarafından önde yürümeye davet edildi.

Bu an, Trumps çifti Galler Prensi ve Prensesi tarafından Windsor malikanesinde karşılandıktan ve Kral ile Kraliçe ile buluştuktan sonra şatoya doğru bir fayton alayı ile yapılan geçit töreni sırasında gerçekleşti.

ABD Başkanı ve First Lady (Hanımefendi) daha sonra vefat eden Kraliçe II. Elizabeth'in anısına saygılarını sunacak ve akabinde, her ikisinin de konuşma yapmasının beklendiği görkemli bir devlet yemeğinde kraliyet ailesine katılacak.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • siya 17.09.2025 19:38
    Kabalık yobazlık saygısızlık hadsizlik nezaketsizlik görgüsüzlük = Modern çağda Cehalet dönemini yaşıyoruz.
  • GECE KARTALI 17.09.2025 19:32
    Melanie nin yüz hatlarına bakın , kocasına gıcık kaptığı halde zoraki olarak ona eşlik ediyor ,bir fırsatını bulsun inanın bu pedofili pisliği bırakıp kaçar...
  • Misafir 17.09.2025 19:01
    yobaz birinin faulünü jeste çevirme ingiliz kurnazlığı.
  • Misafir 17.09.2025 18:52
    Ego
  • OSMAN GENÇ 17.09.2025 18:35
    Bu şımarık küstah amerikan ve ingilizleri yeryüzünden kıyamete kadar silmeden dünyaya huzur gelmez.Türk ve İslam Birliği kurulup bunların sonunu getirmeliyiz. Bunlar dünyanın en zeki en medeni vs milletleri değiller.Sadece en hırsız en vahşi en terörist milletleridir. Bunlardan Osmanlı'ya ve müslumanlara yaptıklarının intikamını almalıyız.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek