Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul’un Küçükçekmece ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde yaşandı. İddiaya göre, iki aile arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Caddede bulunan fırının önünde dizili duran odunları alan taraflar birbirlerine saldırmaya başladı. Kafasına odun ile vurulan bir kişi bayıldı. Adamın bayılmasına aldırış etmeyen gözü dönmüş şahıs odunla kafasına vurmaya devam etti. Taraflardan biri de eline aldığı bıçakla saldırdı. Bir kişi de bıçaklanırken, olayda toplam 5 kişi yaralandı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • misafir 14.10.2025 13:35
    istanbulda nufüs sayımı yapılmalı şehir dışı ülke dışında olanlar online kayıt yapmalı ve ülkeye geldiklerinde yüz yüze kayıt yapmalı. daha sonra kaydı olmayan kim var ise tespit edilip gönderilmeli ayrıca her akşam polis istanbulda denetim yapmalı sokaklara kadar inmeli 3 ay her gün denetim yapılsın istanbulda bir tane suç olacak mı görelim hepsi kuzu olur istanbul temizlenir.
  • yasin 14.10.2025 13:33
    İmanı olmayanın vicdanıda olmaz!
  • Fatih 14.10.2025 13:31
    Malesef yediğimiz gıdalarda bulunan katkı maddeleri, gdo lu gıdalar ve izlediğimiz dizi - filmler. En çok da sosyal medyada izlediklerimiz bunlara sebep oluyor. Çocuklarımızın büyümesi ve iş başına gelmesi ile işler daha da vahim olmadan tedbir alınmalı. Yoksa çok geç kalınacak.
  • Yazık size 14.10.2025 13:23
    Bu tip insanlara muebbet verilmeli ki kimse boyle bişeye bir daha kalkısmasın acımadan kafasına nasıl vuruyor sebeb ne bu kadar kin nefret
  • Memo 14.10.2025 13:06
    Kim olursa olsun öldürmeye tebessuz davada yargılanmalı acımasız bulunan kişilere milyon para cezası verilmelidir, ve ağır ceza bu ne acımasızlık Devletimiz geren ağır cezayı vereceğini ,,
Daha fazla yorum görüntüle