Eskişehir'de C.E., birlikte markete gittiği 5 yaşındaki erkek çocuğunu defalarca tekmeleyip dövdü. Market çalışanlarının araya girdiği olayın görüntüleri sosyal medyada yer alırken, baba C.E. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Odunpazarı ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde C.E., 5 yaşındaki erkek çocuğunu da alarak Ziya Gökalp Caddesi'ndeki bir markete gitti. Kısa bir süre sonra alışveriş yapan C.E.'nin arkasından gelen erkek oğlu, babasının sırtına vurdu. Buna öfkelenen C.E., oğluna tekme attı. Yere düşen oğlunu tekmelemeye devam eden C.E.'ye market çalışanları engel oldu. Baba C.E., oğlunu da alarak alışverişini tamamlayıp marketten ayrıldı.

YERE DÜŞMESİNE RAĞMEN ŞİDDETE DEVAM ETTİ

Oğlunu teklemeyip dövdüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri, sosyal medyada yer aldı. Görüntülerde; C.E.'nin 5 yaşındaki çocuğuna defalarca tekme attığı, yere düşmesine rağmen şiddet uygulamaya devam ettiği görüldü. Görüntüler üzerine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken, baba C.E. hakkında da gözaltı kararı verildi. Polis ekiplerince yakalanan C.E., geçirildiği sağlık kontrolünün ardından ifadesi için emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor. 

Yorumlar 60 Yorum Var
  • Kimse baba olmaz 16.10.2025 17:06
    Valla benim oğlum bana kızar tekmeler sıkar kolumu ..ama bir gün bile kızmadım hep oyunu dönüştururum öfkesi dinsin diye sonra baba seni çok seviyorum der öper
  • Misafir misafir 16.10.2025 17:04
    Ayakların kırılsın. Nasıl kıydın o sabiye? Nerede şiddet uygulayan varsa hepsini Allah bildiği gibi yapsın.
  • Selami 16.10.2025 16:59
    İnsan sabi çocuğuna nasıl top oynuyomuş gibi tekme tokat zayıf ve korkak kişiler ya çocuğa yada kadına gücu yeter
  • Orhan 16.10.2025 16:56
    Hapse atacaksın, çıktığında da çocuk 18 ine gelene kadar görmesini yasaklayacaksın, çocuk kararını verir zamanı gelince.
  • Zafer 16.10.2025 16:53
    Hey Maşallah .herkes de merhamet timsali .başkasını yargılamak kolay tabii .Bu kadar yoldan çıkmış genç acaba hangi toplumdan türedi .dayağa karşıyız ama eğitim için acımasız olmak bazen gerekli .sokaklar şımarık it kaynıyor .elbette 5 yaşında çocuğa böyle dayak doğru değil.amma gel gülelim nefsi daha 5 yaşında canavar olmuş çocukları yetiştiren de büyükler
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek