HABER7

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve kamuoyunda "Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü" olarak bilinen soruşturmada hazırlanan iddianamede ortaya çıktı. 578 sayfalık İddianamede Beşiktaş eski Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a yönelik çok sayıda rüşvet suçlaması yer aldı. 

"NEREDEYSE BİR TEK EŞİ İTİRAFÇI OLMAMIŞ"

İddianamenin kamuoyuna yansıması üzerine tartışmalar başlarken muhalif gazeteciler bile iddianamedeki suçlamalara dikkat çekti. Son olarak muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Bahar Feyzan'ın Rıza Akpolat ile ilgili yorumu gündem oldu.

Bahar Feyzan, Aziz İhsan Aktaş iddianamesinde Beşiktaş eski Belediye Başkanı Rıza Akpolat'la ilgili neredeyse tüm çalışanların itirafçı olduğunu belirterek "neredeyse bir tek eşi itirafçı olmamış" dedi. Feyzan, Özgür Özel'in "onlara bunu zorla söylettiler" iddiasına yönelik ise itirafçıların iddianamede mekanizmayı çok detaylı anlattığına dikkat çekti. 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Ersun 23.10.2025 19:08
    İpin ucu herife dokunduğu için o kadar çok zıplıyor!
  • Yorumcu 23.10.2025 19:05
    Adamlar çıkıp açıkca çaldık.rüşvet aldık dese.secmeni genede inanmaz.kabullenmez.dünyada yok böyle seçmen.ceketini assa buna oy verin dese vallahi verirler.zaten ermeni.rum.yahudileru çıkarın CHP nin oyu.%10gecmez
  • SARIÇİÇEK. 23.10.2025 17:50
    Bu işlerin elebaşısı CHP Genel Başkanı Özer? DİKKAT HIRSIZ VARRRR.
  • Misafir1 23.10.2025 17:22
    Chp kapatılması gereken bir parti acilen
  • Polat 23.10.2025 17:21
    Bahar ve diğerleri bu yakın itirafçılar olmasaydı cehape ve kemalist tayfa yeni ayaklanmalara girişirdinşz.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek