HABER7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in hakkında hazırlanan iddianame sonrasında Aziz İhsan Aktaş’ın yurt dışına kaçtığı yönünde iddiasının ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'le ilgili Lüksemburg iddiasının doğru olmadığının ortaya çıkmasının ardından CHP yandaşı yazarlar bile sessizliğini bozdu. Muhalif gazeteci Yılmaz Özdil, bugünkü Youtube yayının doğru olmayan bilgileri mitinglerde kamuoyuna açıklayan CHP Genel Başkanı'nı sert sözlerle eleştirdi. 

ÖZGÜR ÖZEL'İ YANLIŞ BİLGİLERLE BESLİYORLAR

Özgür Özel'in Aziz İhsan Aktaş ve Akın Gürlek iddialarının yalan çıktığını söyleyen Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in birileri tarafından yanlış bilgilerle beslendiğini söyledi. Özdil, Özgür Özel'in 5 düşünüp 1 konuşması gerektiğini, ancak Özel'in 1 düşünüp 5 konuştuğunu belirtti. 

Özdil, Youtube'daki yayınında şu ifadeleri kullandı;

 AK Parti, Başsavcıyı parayla satın alacak Lüksemburg'dan para falan verecek bu operasyonları yaptıracak sonra da bunu herkes görebilsin diye ismini internete koyacak öyle mi? CHP seçmenine işte belge diye bunu söylüyorlar.Aziz İhsan Aktaş kaçtı meselesinde olduğu gibi birileri Özgür Özel'i yanlış bilgilerle besliyor, kolayca çürütülebilen bilgiler vermesini sağlıyor. Muhalif medya bu belgeyi önce bangır bangır verdi sonra tıss, sustu. Bunu söylediğimizde ise CHP Genel Merkezi tarafından besledikleri tiplerle bize küfrettiriyorlar. CHP Genel Başkanının beş düşünüp bir konuşması lazım bu bir düşünüyor beş konuşuyor.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Ertuğrul 08.11.2025 09:21
    Aklı olan kafayı çalıştıran ge çekleri görüyor. Ama aklı kafayı çok gören o kadar insan varki malum medya ne derse o doğrudur kafayı yormanin gereği yok.
  • Mehmet Turgut 08.11.2025 07:58
    Yılmaz özdil, CHP nin düştüğü herhangi bir durum yoki Adamlar zaten öyleler. Zamanında sen de yapmadın mı?
  • Av.Petroçelli 07.11.2025 22:03
    Bu saçmalıklara inanan % 25 lik "saf alkol" varken , Hürriyet Hususi'nin burnu daha çok bulaşık suyuna batar...
  • Emre 07.11.2025 21:45
    Yalan denince akla ilk gelen çoban değil artık, el değiştirdi, bu kaçıncı, yetti gari, alışmış artık iflah olmayacak bu gidişle, körler sağırlar birbirini ağırlar
  • eyüpoğlu 07.11.2025 21:15
    özdil , özeli eleştiriyorsa ,özel için sonun başlangıcını görmüştür ,saf belirliyor
Daha fazla yorum görüntüle