Fatih'te motosikletli sürücü, annesinin elini bırakıp yola koşan kız çocuğuna çarptı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralanan çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.Kaza kamerada
Kaza, dün saat 11.30 sıralarında Mimar Kemalettin Mahallesi'nde meydana geldi. Annesiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışan kız çocuğu, bir anda yola doğru koştu. O sırada sokaktaki diğer araçları sollayarak hızla ilerleyen motosikletli sürücü çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan küçük kız yerde hareketsiz kaldı. Motosiklet sürücüsü ise duraksamadan olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralanan küçük çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.
KAZA KAMERADA
Kaza anı ise sokakta bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, annesiyle birlikte yolun karşısına geçtiği sırada annesinin elini bırakarak koşmaya başlayan kız çocuğuna hızla gelen motosikletlinin çarparak kaçtığı anlar yer aldı. Polis, kaçan motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.
-
zafer gülten
06.12.2025
20:52
motorsiklet kullananların çoğunluğu serseri ruhlu ,mecareperest kişiler...ve araba sürücülerine nazaran pek trafik kurallarınıda takmıyorlar...hele hele kuryeler,mal yetiştirip,belki birazda bahşiş alabilmek için kah arabaların arasından,bazen yaya kaldırımından hızla geçiyor.yani bir motorsiklet arabadan daha tehlikeli.
Beğen
-
Gültepeli Bjk
06.12.2025
20:07
Hiiçcbirr motorr yayalara yoll verrmiyorr neden acaba needenn motorlar artık silahh sayılmalıı
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Çerkez Isa
06.12.2025
19:09
Böyle yoğun yerlerde hız limiti 30 olması lazım, ve araç ları yavaşlamaya mecbur edecek kassis veya başka bir şey yapılmalı
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
M. Demir
06.12.2025
18:13
suclu Motorcu cok hizli ve dikkatsiz, belli orda insanlar ve cocuklarda.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Güven
06.12.2025
18:08
Annesinin suçu
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle