Kurum NSosyal hesabından yaptığı videolu paylaşımda, "Ektiğimiz tohumlar yuvaya döndü, açtığımız kapılarda umutlar yeşerdi. 11 şehri ilmek ilmek dokuduk, çiçek gibi kentleri yeniden kurduk. Bu gurur Türkiye'nin." ifadelerini kullandı.

Videoda, 11 ilde tamamlanan afet konutlarının görüntüleri kullanılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bize güvenin, bize inanın. Biz vatandaşımızı darda, yoklukta, sokakta bırakmadık ve bırakmayız." mesajı yer aldı.

ÇALIŞMALAR AY SONU TAMAMLANIYOR

Bakanlıktan yapılan açıklamada ise Bakanlık koordinesinde deprem bölgesinde saatte 23, günde 550 konut üretimi hızıyla devam eden çalışmaların bu ay sonunda tamamlanacağı belirtildi.

Deprem bölgesinde yıl sonunda teslim edilen konut sayısının 455 bine yükseleceği ifade edilen açıklamada, son teslim töreninin 27 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Hatay'da düzenleneceği kaydedildi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Artvinli 23.12.2025 09:17
    hangi ülkenin 750 bin konutu bir gecede yok oldu. hangi ülke 450 bin konut yapıp teslim etmiş 200 bin konutunda yapımı için masraf yapıyor. yapılan 750 bin konutun her biri milyonluk daireler. ımf ye dilenen türkiye bu konutları yapabilirmiydi.
  • Ömer Faruk Kekeç 23.12.2025 08:17
    Allah razı olsun.
  • Fatih Ahmet 23.12.2025 07:58
    Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Biz Elazığ olarak sayın bakan kardeşimden razıyız. Keşke bizim şehrimizden vekil olsa.
  • Bülent Duman 23.12.2025 06:46
    Allah razı olsun sizden lütfen paylaşalım herkes duysun
  • Cengiz 23.12.2025 00:44
    Şu TOKİ evlerini yapan müteahhit firmaları denetyin lütfen. Adıyaman indere Cevahir inşaat a 3 parseldeyiz. 1 ay oldu tasinali. Binada hala doğal gaz yok. Yetkililer lütfen el atın. Kış bitimcemi gelecek doğal gaz. Evde 75 80 yaşında anne baba var. Elektrikli ısıtıcı ile olmuyor artık. Havalar iyice sogudu
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek