ABD Kongresinde Cumhuriyetçi Parti üyesi Maria Elvira Salazar, aylar önce FOX Business kanalında katıldığı bir programda Venezuela ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Salazar, Venezuela petrolünün ABD için getireceği büyük kazanca değinerek şöyle konuştu:

"VENEZUELA 1 TRİLYONDAN FAZLA EKONOMİK FAALİYET DEMEK"

"Girmek üzereyiz. Girmemiz gerekiyor. Amerikan petrol şirketleri için Venezuela muazzam bir fırsat alanı olacak. Çünkü bu, 1 trilyon dolardan fazla ekonomik faaliyet anlamına geliyor. Amerikan şirketleri içeri girip tüm petrol boru hatlarını, petrol kulelerini ve Venezuela petrol şirketleriyle ilgili her şeyi düzeltebilir."

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Erol 09 03.01.2026 17:48
    Hırsız KÖPEKLER.
  • sel 03.01.2026 17:27
    ulan şirketiniz yerin dibine batsın Yahudi uşakları.
  • Şaban Cihan 03.01.2026 17:25
    Dünyanın en büyük hırsız terörist ulkesi
  • sami çelik 03.01.2026 17:16
    terörist devlet çapulculuğa devam ediyor..
  • HIDIR BUDUR 03.01.2026 17:12
    Saddam ve Irak'a demokrasi getiriyorum masalı sonrası şimdi de "Venezuelaya demokrasi getireceğim " kılıfı altında "TÜM PETROLÜN/ALTININ BENİM OLACAK" zorbalığı. ABD dünyanın ışığı, demokrasi, insan hakları " şarkısıyla.. ABD Dünyanın en büyük uyuşturucu kartelidir . Afganistandan askeri uçaklarla uyuşturucuları Avrupaya taşıyıp terör örgütlerini destekledi?
Daha fazla yorum görüntüle