Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, umre ziyareti kapsamında bulunduğu kutsal topraklarda Mescid-i Nebevi’de vatandaşlarla bir araya geldi.

KUTSAL TOPRAKLARDAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Yatsı namazının ardından Mescid-i Nebevi avlusunda cemaatle sohbet eden Destici, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşların kandilini tebrik ederek lokum ikramında bulundu. Destici, bu mübarek gecenin İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

BİRLİK VE KARDEŞLİK VURGUSU 

Mustafa Destici, Miraç Kandili’nin birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olması gerektiğini belirterek, manevi değerlerin her zamankinden daha fazla önem taşıdığına dikkat çekti.

Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
Yorumlar 4 Yorum Var
  • Ramo 16.01.2026 09:12
    Allah kabul etsin reis
  • gümüşi 15.01.2026 23:42
    Allah kabul etsin. Bu gece hürmetine, GAZZE-DOĞU TÜRKİSTAN KEŞMİR. YEMEN. SUDAN VE MAZLUM COĞRAFYALARDA ZULÜM SON BULUR.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek