Silivri Kuzey Marmara Otoyolu'nda 2 kişinin hayatını kaybettiği dehşet kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Otobüs kamerasına yansıyan anlarda, şerit değiştiren otomobilin sürüklenerek bariyerlere çarptığı görülüyor.
İstanbul'da yolcu otobüsünün otomobile çarpması sonucu 2 kişinin öldüğü kaza kamerada
Silivri'de, Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsünün çarpması sonucu 2 kişinin öldüğü ve 1 kişinin yaralandığı kaza, otobüsün kamerası tarafından kaydedildi.
ŞERİT DEĞİŞTİREN OTOMOBİLE ÇARPTI
Görüntüde, gişelere yaklaşırken şerit değiştiren otomobile, aynı yönde seyir halinde olan otobüsün çarptığı görülüyor.
Otomobilin, bir süre sürüklendikten sonra gişelerdeki beton bariyerlere çarpması da görüntülerde yer alıyor.
OTOBÜSTEKİ PANİK ANLARI
Görüntüde, otobüste bulunanların panik anlarına ilişkin konuşmalar da duyuluyor.
NE OLMUŞTU?
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı Gişeleri'nde 59 ALV 478 plakalı otobüs, 59 ADN 734 plakalı otomobile çarpmış, otomobil gişe ile otobüs arasında sıkışmıştı.
Otobüsteki yolculardan yaralanan olmazken, otomobildeki 3 yolcudan 2'si hayatını kaybetmiş, yaralanan bir yolcu ise hastaneye kaldırılmıştı.
-
Angaralı
24.01.2026
19:10
Gişelerden geçiş hızı bellidir otobüs sanki uçuyor, araba zaten hatalı bedelini de ödedi
Beğen
-
Göksel
24.01.2026
19:06
Arabadaki bayan şöför, gelen otobüsü farketmeden onun şeridine girdi olan oldu. Burada araba sürücüsü %100 hatalıdır, kazaya sebebiyet vermiştir. Bu görüntülere bakıp otobüs şöförü hızlıydı hatalıydı diyenin ehliyeti varsa ya iade etsin ya araç kullanmasın.
Beğen
-
Deli Dumrul
24.01.2026
19:01
Yahu bu gişe önündeki beton bloklar nedir? Koy kamerayı al parayı.
Beğen
-
Onur
24.01.2026
18:59
Kesinlikle otobüs haksız hem hızlı hem dikkatsiz
Beğen
-
Ferr
24.01.2026
18:56
Olacak ile öleceğe çare yok Allah rahmet eylesin otobüs şoförü için de akıl versin
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle