Kütahya’da yaya geçidinde yayalara yol vermeyip hızla geçen kamyon sürücüsü yakalanarak işlem yapıldı. Bakan Ali Yerlikaya, yeni trafik düzenlemesinde amaçlarının sadece ceza değil kalıcı bir trafik kültürü oluşturmak olduğunu vurguladı.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 7 Yorum Var
  • HAYDAA 24.01.2026 20:25
    Bu tipin ehliyeti sürekli alinmali..Asla acimamali asla.
  • Arif 24.01.2026 19:54
    Gişelerde aracı ezen otobüs şoförü ile aynı şekilde tehlikeli, bu şahsın büyük araç sürmesi yasaklanmalı. Binek araçlada benzer bir ihlalde komple trafikten men edilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek