Soykırımcı İsrail'in alçak suikastında şehit olan ve "El-Mulessem" yani "Maskeli" olarak bilinen Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin oğlu İbrahim Huzeyfe el-Kahlut, gazeteci Mahmud el-Amudi eşliğinde sosyal medyada paylaşılan bir videoda ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı.

Gazeteci Mahmud el-Amudi, İbrahim'in yanında yaptığı konuşmada, onun "dünyadaki en belirgin ikonun oğlu" olduğunu belirterek, İbrahim'in yaşadığı tüm zorluklara rağmen gösterdiği üstün başarıya dikkati çekti.

- "YARALANMASINA VE ÇEKTİĞİ ACIYA RAĞMEN ÜSTÜN BAŞARI GÖSTERDİ"

Amudi, İbrahim'in içinde bulunduğu zorlu şartlara işaret ederek, "İbrahim, yaralanmasına, çektiği acıya ve yaşadığı kayıplara rağmen lise bitirme sınavlarında (Tevcihi) üstün başarı gösterdi ve yüzde 94 puan aldı. Maşallah sana İbrahim. Allah senden razı olsun." dedi.

- "BU AHİT ÜZERE YÜRÜYÜŞE DEVAM EDECEĞİZ"

Mahmud el-Amudi'nin "Takipçilere ne söylemek istersin?" sorusunu yanıtlayan İbrahim, kısa ve net bir mesaj vererek babasının mirasına sahip çıkacaklarını vurguladı. İbrahim, "İnşallah, bu ahit üzere yürüyüşe, mücadeleye devam edeceğiz." dedi.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • M.i 25.01.2026 18:11
    Maşallah kardeşim Allah razı olsun Rabbim sayılarını artırsın inşaallah
  • Mehmet cebecioğlu 25.01.2026 16:00
    bir. hilal. uğruna. yarab ne. güneşler. batıyor...
  • MEHMET 25.01.2026 15:09
    Allah razı olsun Allah Başarılarını daim eylesin Mümkünse Türkiye'ye getirelim imkan dahilinde Ben burs vermeye razıyım
  • Emin 25.01.2026 15:08
    Rahmetullahi aleyh şehitlik kısmetinin güzelliklerin ebedi alemde görür inşallah
  • vatansever 25.01.2026 14:59
    yüzünü böyle ifşa etmen doğru değil açık hedef olur başına birşey gelirse senin kastındır
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek