Meksika’da kontrolden çıkan bir boğa, yakaladığı bir kadını boynuzlarıyla havaya fırlattı. Olay çevrede paniğe neden oldu.

Meksika'nın geleneksel sokak festivallerinden biri sırasında, güvenlik bariyerlerini aşan öfkeli bir boğa kalabalığın arasına daldı. Çevredeki insanların panikle kaçıştığı sırada, kaçmaya fırsat bulamayan bir kadın talihsiz bir şekilde hayvanın hedefi oldu. 

BOYNUZLARIYLA HAVAYA FIRLATTI

 Olay anında boğa, kadını boynuzlarıyla havaya kaldırıp metrelerce havaya fırtlattı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ağır darbeler alan kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Mehmet 27.01.2026 07:29
    Arayan bulur.
  • Murat gözükara 27.01.2026 04:43
    Ülkemdeki Hayvan savunucuları nerdesiniz..ipin ucunda para yok ya sesiniz çıkmaz...
  • Zorbey 27.01.2026 01:01
    Kurban kesene canilik diyorlar,ama kendileri kilinçla matedorlarla hungarca öldürüyorlar,onun için boga hakli hakimbey,
  • Oben 26.01.2026 22:05
    Boga iyi yapmış.
  • Y A Z I C I 26.01.2026 21:10
    Boğa bile ciddiyet istiyor bir taraftam hayvan hakları yaveleyeceksin bir taraftan zülmedeceksin
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek