Adana’da bir kadın sokak ortasında boşandığı eşi tarafından darp edildi o anlar cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Kadını döven şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, dün merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, T.D. (36), 7 yıl evli kaldığı kocası Y.E.D. (36) ile boşandı. Mahkeme çiftin 9 ve 14 yaşındaki çocuklarının velayetini ise baba Y.E.D.’ye verdi. Okul tatilinde anne T.D., baba Y.E.D. çocuklarını aldı. Tatilin son bulmasıyla baba Y.E.D., annenin yaşadığı eve gelip çocuklarını almak istedi. Bu sırada T.D. ve Y.E.D. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sırasında Y.E.D., eski karısı T.D.’yi darp etti. Bu anlar ise bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şikayet üzerine Y.E.D.’yi yakaladı. Gözaltına alından şüpheli eski eş emniyete götürüldü.

Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
Yorumlar 33 Yorum Var
  • Neco 04.02.2026 23:44
    Olan çocuklara oluyor
  • Nergis 03.02.2026 12:17
    7 yıllık evlilik olamaz Belki de 17 yıllık tır yanlış yazılmış olabilir çocuklar çok büyük
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek