Haber7-ÖZEL

İsrail ve Siyonizm karşıtlığı ile bilinen ve İsrail destekçileri tarafından uğradığı tehditlerle gündeme gelen ABD’li yorumcu Ana Kasparian İsrail’in ABD’yi Türkiye’ye karşı kışkırtarak savaşa sürükleyeceği yorumunda bulundu.

"İSRAİL'İN HEDEFİ TÜRKİYE"

ABD’li İsrail karşıtı birçok uzman ve gazeteci İsrail’in asıl hedefinin Türkiye olduğunu dile getirmeye başladı.

Sunucu Ana Kasparian TYT kanalında İsrail ve İran arasındaki gerilimleri yorumlarken İsrail’in İran ile savaştıktan sonra sıradaki hedefin Türkiye olduğunu belirtti.

"ABD'Yİ TÜRKİYE'YE KARŞI KIŞKIRTACAK"

Kasparian İsrail’in ABD’yi kışkırtarak ilerleyen dönemlerde mutlaka Türkiye’ye karşı da saldıracağını belirterek, “İsrail, İran’dan sonra Türkiye’yle bir savaşa hazırlanıyor. ABD’yi de İran’dan sonra Türkiye’ye karşı bir savaşa sürükleyecekler.

Türklere karşı savaşılmaz, Türklerle savaşmak istemem ama İsrail bunu yapacak; bir yıl sonra da olabilir, beş ya da on yıl sonra da, sonunda bunu yapacaklar.” dedi.

Yorumlar 134 Yorum Var
  • Skut 28.02.2026 00:39
    Katil israil ve abd sonunuz yakın inşallah. Eceline susamış katiller sizi !!!!
  • Turan 27.02.2026 07:30
    Şimdi burda sallamayalim savaş artik teknoloji ile donatılmış bizde az değiliz ama daha ister,biz içerde güçlü olursak dışardan yıkamazlar Allah'ın izniyle.Hayirli cumalar
  • Kim Busi 26.02.2026 23:05
    Coninin planı hazır . Reisten sonra chp yi başa getirecek,bir kurşun atmadan Türkiyeyi ele geçirecek. Ülkede millet buna müsait ki chp bunca olanlara rağmen 2 . parti çıkıyor. Aha biri dediydi dersiniz
  • HIDIR BUDUR 26.02.2026 22:54
    CENGİZ HAN'ın sözünü bir hatırlatalım : "-- Bir gün Türkler DELİRECEKTİR. O zaman Tanrı, Türk'ü değil sizleri korusun"... !!!!
  • Osmanlı 26.02.2026 21:59
    Eceli gelen itrail cami duvarına pislermi acaba o hatayı yapar mı
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek