Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevinden alınan Domenico Tedesco, İstanbul Havalimanı'ndan Almanya'ya döndü

Domenico Tedesco ayrılmadan önce Fenerbahçeli futbolcular ve yöneticilerle vedalaştı

Tesislerin önünde toplanan bir grup sarı-lacivertli taraftar, 40 yaşındaki çalıştırıcı lehine tezahüratlarda bulunmuş ve o anlarda Domenico Tedesco duygusal anlar yaşamıştı. Mütevazi tavırlaıyla sevilen Tedesco, kendisini bekleyen taraftarların imza ve fotoğraf isteklerini geri çevirmedi ve giderken gönülleri kazanarak Türkiye'den ayrıldı.

Yasin Akça Haber7.com - Editör
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 10 Yorum Var
  • Bekir 01.05.2026 12:41
    Başta ederson ali koç un aldığı bütün sabotajcılar kovulmalı. Zorla şampiyon yaptılar gs yi ali nin yediği haltlar ortaya çıkmasın diye
  • Vatandaş olarak 01.05.2026 12:39
    Galatasaraylıyım ama Domenico iyi bir adamdı mütevazi kişilik ve sempatik bir teknik adamdı, Mourinhodan daha efendi orası kesin.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek