Kuzey İrlanda’nın başkenti Belfast, sokak ortasında yaşanan vahşi bir bıçaklı saldırının ardından halk adeta ayaklandı.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte kentte göçmen karşıtı protestolar patlak verdi, araçlar ateşe verildi.

Britanya'ya bağlı Kuzey İrlanda'nın başkentinden göçmenlerin konutlarının kapı, pencere kırılarak basıldığı ve ateşe verildiğine dair görüntüler ortaya çıktı.

Tayyib Serince Haber7.com - Sosyal Medya Editörü
Haber 7 - Tayyib Serince
Yorumlar 10 Yorum Var
  • MuhammetEren1978 11.06.2026 07:07
    İnsanların vatanlarından uzak yaşama mecbur bırakılması şavaş kaoslar etken olmak üzere üzücü durum.Bir kötülüğün tüm kitleye maledilmeside hatalı düşünce önyargılara neden olur toplumda istenmedik tepkiler oluşabilir.Üzücü hadise gelişmelerde öyle umarım o bölgede huzur kardeşçe yaşam ortamı tekrardan sağlanır elbette mümkün.
  • misafir 10.06.2026 11:52
    mutlaka İrlanda İsrail ile alakalı bir duruş sergilemiştir.. sonrası bu şekilde.. ortamı kızıştır.. ve sadece bir kıvılcım
Daha fazla yorum görüntüle