Hindistan'ın Mumbai kentinde sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada, bariyerleri aşarak metrelerce yüksekten düşen araçtaki üç genç hayatını kaybetti. Kazadan sağ kurtulan bir kişinin tedavisi sürüyor.

Mumbai’nin Coastal Road olarak bilinen sahil yolunda bugün saat 05.03 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. Yolda seyir halinde ilerleyen bir BMW marka araç sürücüsü, yol kenarındaki bariyerlere çarparak metrelerce yükseklikten aşağı çakıldı.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan 17, 19 ve 21 yaşlarındaki 3 kişinin kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

23 yaşındaki bir kişinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kazayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Samet Kalafat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Samet Kalafat

Editör Hakkında

2001 yılında İstanbul'da doğdu. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü'nden 2024 yılında mezun oldu. Kariyerine medya sektöründe multimedya editörü olarak başladı. Çeşitli kuruluşlarda saha çekimleri, belgesel çekimleri ve kurguları, sosyal medya yönetimi ve muhabirlik alanlarında görev aldı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 1 Yorum Var
  • Hollandadan 21.09.2026 14:13
    Bollywood olmuş
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek