Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir kişi, küçük yaştaki oğlunun eline silah verip atış yaptırdı. Kan donduran görüntüleri baba, sosyal medyadaki hesabından paylaştı. Kocaeli’nin Körfez ilçesinde oturduğu öğrenilen F.B. isimli şahsın sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaştığı görüntüler izleyenlerin kanını donduruyor. Görüntülerde elindeki silahı oğluna veren baba, “Hadi göster babanın oğlu olduğunu” diyor. Baba daha sonra görüntülerden 5-6 yaş arasında olduğu anlaşılan çocuğuna silahı iki elle tutmasını tembihliyor. Minik çocuk ise 5 el silah atıyor. Baba F.B. ise her seferinde oğluna ‘Bas, bas’ diyerek tetiğe basmasını istiyor. Atışın sonunda ise oğlunun elinden silahı alan baba, “Adam, adam. Madamlara ders olun” diyerek oğlunu övüyor. Görüntüleri çeken kişi de minik çocuğu tebrik etmeyi ihmal etmiyor. Silah atan minik çocuğun yanında bulunan daha küçük yaşlardaki başka bir çocuk ise her şeyden habersiz oyun oynuyor.
Yorumlar 24 Yorum Var
  • Hamit 12.05.2016 09:55
    Peygamberimiz bile kız ve erkek çocuklarınıza yüzmeyi, ata binmeyi, kılıç kullanmayı ve ok atmayı öğretin diye buyurmuş. Öğrenmeninde yaşı olmadığına ve ağaç da yaşken eğildiğine göre. Lüzumsuz yorum yapmayın artık. Adam çocuğuna istediğini istediği yaşta öğretir. Kimseye yorum düşmez bu konuda. Herkes kendi çocuğundan sorumludur.
  • B. Ali 12.05.2016 09:52
    Bu da bişeymi kardeşim Kemal Kılıçdaroğlunun eline hergün mikrofon verilen bir ülkede yaşıyoruz.
  • hakan 12.05.2016 03:04
    adamlık bıçakla silahla olmaz yürekle olur.he güçlülükte silahla bıçakla olmaz erkek olan bileğinin gücüne güvenir!
  • Turan 12.05.2016 00:04
    Yani çocuk büyüyünce silah kullanmasını öğrenemez öyle mi Askerde ikinci atışında 200 metrede hedefi boynundan ve başından isabet aldım. Hayatımda hiç silah tutmayı bırak gördüğüm bile nadirdir. Asıl yiğit sinirlendiğinde sinirini yenendir.
  • tetikci 11.05.2016 23:46
    evladım olsaydı bende aynı şeyi yapardım ne var bunda Osmanlı gibi her Türk evladımıza önce dini ve dünya ilimlerini öğretim sonrada hayatta kalma mücadelerini öğretmeliyiz her türk asker doğar diye boşuna demiyorlar ne yapalım yani ülkemizde savaş çıkınca bizde suriyeliler gibi ülkemizden mi kaçalım zengin ülkelere gidebilmek için denizlerde mi boğulalım
Daha fazla yorum görüntüle