Mardin'in Derik Kaymakamlığına PKK'lı teröristlerce el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün 4 yaşındaki oğlu Asım Eren, büyüyünce babası gibi kahraman olacağını söylüyor. Safitürk ile oğlunun olaydan bir hafta önce en son bir arada görüldüğü video ortaya çıktı.Şehit kaymakamın eşi Ayşegül Safitürük, olayın ilk gününden itibaren dik duruşunu ve metanetini koruyor, tüm zamanını 4 yaşındaki evladı Asım Eren ile geçiriyor.

Safitürk'e, Anadolu Ajansının (AA), haber ve fotoğraf arşivinden hazırladığı 2016 yıllığı hediye edildi. Fark ettiği yıllığın kapağındaki babasının fotoğrafını eliyle işaret eden küçük Asım Eren, "Benim babam" diyerek mutlu oldu."Büyüyünce ne olacaksın?" sorusuna Asım Eren, "Babam gibi kahraman olacağım" karşılığını veriyor. Asım Eren, uzun süre baktığı babasının fotoğrafını öpüp, sevdi.- Babayla oğlun olaydan bir hafta önce çekilen videosuOlaydan bir hafta önce babayla oğlun en son bir arada görüldüğü video, izleyenleri duygulandırıyor. Şehit Safitürk'ün, ailesini görmek için geldiği Konya'da, eşi Ayşegül Safitürk tarafından çekilen videoda, oğluyla yaptığı sohbeti görülüyor.Şehit Safitürk, dizine oturtup konuştuğu evladına, neden kendisinden ayrılmak zorunda olduğunu açıklamaya çalışıyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Sinan 07.02.2017 10:16
    bu görüntüleri paylaşarak acılı yüreğimizi dağlamayın. Yapmayın.
  • Hasan Uysal 06.02.2017 19:04
    Yarabbim, sen bu çocuğu babasından ve annesini eşinden, Şehidi de çocuğundan ve eşinden ayıranları rahmetinden mahrum et, kahr-u perişan ve helak eyle.
  • Bay x 06.02.2017 16:56
    Misafir adlı kullanıcıya; etrafına ve kendine dikkatli bir şekilde bakarsan Allah (c.c.) 'ın büyüklüğünü görürsün Allah kendisine rahmet geride kalanlarına sabır versin
  • Fikret 06.02.2017 16:53
    YARABBİM sen bu yetimin babasını her özlediği saniye onu babasız bırakan zalimleri helak et.
  • Emre 06.02.2017 16:21
    Allah sehidimizin mekanini cwnnet eylesin nasil vakur. Ekmegi derdinde olan bir insanmis. Bunu yapanlar sebep olanlar cehennemde oyle bir yansinlar ki bir gram hakkim varsa haram zikkim olsun
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek