Akçakale ilçesinde bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, güvenlik kamerası kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşanan kapkaç olayı güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, torunuyla Süleyman Şah Mahallesi'nde yürüyen Saadet E'nin çantası, yanına yaklaşan biri tarafından elinden çekip alınarak çalındı.

Kadının şikayeti üzerine Suç Önleme ve Soruşturma Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kimliği tespit edilen zanlı S.S.Ç'yi gözaltına alındı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında, zanlının, yürüyen kadının elinden çantasını alarak kaçtığı görülüyor.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • kon 27.07.2018 12:27
    urfada ilkez duyorum
  • ahmet 27.07.2018 12:10
    urfalılar vs.. şimdiye kadar istanbulda kapkaç yapıyorlardı da ondan urfada kapkaç yoktu..
  • zafer gülten 27.07.2018 11:59
    yorumdada dendiği gibi ,cezası az ,kazancı yüksek bir iş. hele taşınmaz mülk almaya,bankadan toplu para çeken birine rastladılarmı piyongo çıkmış gibi olurlar. alacakları ceza ise birkaç sene,onunda çoğunu açık cezaevinde geçiriyorlar,otelde yaşar gibi bir nevi tatil geliyor onlara.
  • YUUH 27.07.2018 09:37
    49 yaşındayım Urfa da ilk kez duyuyorum.500 bin Suriyelinin getirisi mi diyeyim ne diyeyim bilemiyorum
  • İdam şart 27.07.2018 05:44
    Bunlara neden ağır cezalar vermezler anlamadım hırsızlık meslek olmuş Türkiyede