İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, doktorun 'Beyaz Kod' vermesinin ardından polislerin biber gazı sıkıp, ters kelepçe taktıktan sonra yaşamını yitiren Yusuf Toplan'ın ailesi ile telefonda görüştü.

Dün Giresun'da sağlık ocağında tartıştığı doktorun 'beyaz kod' vermesi üzerine gelen polislerin biber gazı sıkıp, ters kelepçe taktığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın ailesine taziye telefonu açan Bakan Soylu, aileye olayla ilgili üzüntülerini de iletti. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'da eşinin ilaçlarını yazdırmak için gittiği sağlık ocağında tartıştığı doktorun 'beyaz kod' vermesi üzerine gelen polislerin biber gazı sıkıp, ters kelepçe taktığı sırada kalp krizi geçirip yaşamını yitiren 82 yaşındaki Yusuf Topal'ın ailesini telefonla aradı. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Mehmet 30.07.2018 15:14
    Sadece uzaklaştırma alarak bitmez bu iş ! Polislere memuriyeti kötüye kullanıp ölüme sebebiyet vermekten hapis cezası verilmelidir , ayrıca o DOKTOR bozuntusu da gerçekten beyaz kod verecek kadar zor durumdamismis araştırılsın ve doktor da mahkemeye verilsin, adam olmak için sadece okul bitirmek yetmiyor. Bu ülkenin polisleri maalesef halka yardımcı olmaktan ziyade halka zulüm etmekle uğraşıyor.
  • GÖNÜL DÜNYASI 29.07.2018 23:02
    Polislerin 80 yaşındaki bir yaşını insanı yerlerde sürükleyerek zorba pouls otosuna sokması cahilliğin ötesinde hiçte özürü olmayacak bir noktada barbarlıktır.Aklım almıyor.Bu polisler nerede eğitim almışlar ? Nasıl polis olmuşlar ? Polislik,kabadayılık ce gerşeyi yapmaya yetkili olmak değildir.
  • Oldu 29.07.2018 16:46
    Amcam gitti öldü, ölüm ucuz burada
  • Mazlumun ahı 29.07.2018 16:17
    Mazlumun ahı hetkesten çıkar çıkacakkk