HDP’nin Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, yine hakkında bilgi sahibi olmadığı bir haber üzerinden skandala imza attı. Gergerlioğlu, polisin bir eve yaptığı baskında  İdil Belediyesi eski çalışanı Murat Şen'in annesi ve yeğenin darbedildiğini iddia etti.

VALİLİK GÖRÜNTÜYLE YALANLADI

Şırnak Valiliği, polis ekiplerince düzenlenen terör operasyonu sırasında İdil Belediyesi eski çalışanı Murat Şen'in annesi ve yeğenin darbedildiği iddialarının asılsız olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, 14-15 Şubat'ta savcılığın talimatıyla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Sosyal medyada operasyonda İdil Belediyesi eski çalışanı Murat Şen'in annesi ve yeğeninin darbedildiğine dair gerçek dışı paylaşımlar yapıldığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Gözaltına alınan Nurettin Şen'in ikametinde yapılan aramada görevli ekipler tarafından yapılan kamera çekiminde de açıkça görüldüğü haliyle evde bulunan Fatım Şen'in koluna, kilidi kendisi tarafından açılan sandukanın kapağı düşmüştür. Darbedildiği iddia edilen Abdurrahim Şen ise gözaltına alınan şahıslardan olmadığından kendisine yönelik bir işlem yapılmamış, bahse konu operasyon esnasında görevlilerimize herhangi bir mukavemet gösterilmediği gibi kesinlikle herhangi bir darp olayı meydana gelmemiştir."

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Vatandaş 17.02.2020 11:30
    Olsa ne olacak mukavemette bulunduysa her şey olur akıllı olsunlar
  • Mete TÜRK 17.02.2020 10:44
    Bu hdp vekillerinin hepsinin vekilliği biran önce iptal edilmeli.
  • İLKELİ 17.02.2020 10:23
    lut kavnı gibiler sapkınlıkları yok olmalarına sebep olacak bunların
  • Manisalı 17.02.2020 10:21
    Hep yalan dolan bir seferde doğruyu söyleyin.bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir miş.
  • Adem Yavuz 17.02.2020 10:17
    Kocaeli milletvekili iste burasi TR nin bittiginin isareti yanlis politikalarla bati illerini hdp li doldurdular adamlar politikayi bile yanlis etkiliyor yoksa gercek Kocaelinin hdp ile ne isi olur...
Daha fazla yorum görüntüle