AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş Ülke Tv’de yayınlanan Uluslararası Gündem programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP'lilerin son zamanda dillendirdikleri darbe özlemi hakkında sert açıklamalar yapan Büyükgümüş "Türkiye'nin toplumsal dayanışma ile yürüttüğü salgın sürecini siyasi rant ve menfaat aracı olarak gören bir muhalefet var maalesef. Bunun odağında da CHP var. Türk siyasi tarihinin CHP ile ilgili hafızası darbelerle antidemokratik uygulamalara destek vermekle ve Türkiye'ye bunlar marifetiyle karışıklığa itmekle dolu." dedi.

CHP GEÇMİŞİNE BAKSIN

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP'li Özgür Özel'in darbe imalı açıklamalarında vesayet zihniyetinin hala partide canlı olduğunu gösterdiğini belirten Büyükgümüş "CHP'nin il Başkanı "Ya şeçimle, ya da başka şekilde" dediği an bizim aklımıza hesaplaşmadıkları, hiçbir şekilde muhasebe yapmadıkları o geçmişleri geliyor." ifadelerini kullandı.

"UGANDACI ZİHNİYET"

Büyükgümüş bu süreçte muhalefetin sürekli yeni yalanlara başvurduğunu belirtirken "Ugandacı bir zihniyetin de olduğunu öğrenmiş bulunduk" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • cerrah 02.05.2020 21:55
    bravo başkan