Aydın’ın Didim ilçesinden Sivas’a giden bir firmaya ait yolcu otobüsünde Korona virüsü tartışması yaşandı. Yola çıkarken Covid-19 tedbirlerine uygun şekilde yolcu alıp sefere başlayan otobüs yol üzerinde tüm koltukları doldurmaya kalkınca otobüste isyan çıktı. Otobüste yaşanan tartışma ve arbede yolcuların kamerasına böyle yansıdı.  

 Olay akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre; Didim’den Korona virüs tedbirlerine uygun olarak sosyal mesafe kurallarına göre yolcularını alıp Sivas istikametine doğru hareket eden otobüs, Aydın’dan çıktıktan sonra uğradığı otogarlarda tüm koltuklara yolcu almaya başladı. Duruma itiraz eden bazı yolcular, muavin ve şoföre kurallara aykırı hareket ettiğini belirtince bu defa muavin ve otobüsün şoförü ‘Beğenmeyen biletini iade etsin’ diyerek yolculara rest çekti. Otobüs şoförü ve muavinin bu çıkışından sonra yolcular iyice gerilince otobüste kısa süreli arbede yaşandı.
 
Otobüs firması, şoför ve muavinin kural tanımaz tavırları kameralara yansırken, yol üzerinde bir trafik polisinden de yardım isteyen yolcular kural ihlali yapan yolcu otobüsü şoförü ile firmayı çektikleri görüntülerle ihbar etmeye çalıştı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • isimsiz 13.07.2020 14:11
    Kesilen her yolcudan para alıyorlar firmanın kendi çalışanı olsa ağzını dahi açamazdı çalışanlar birde benim cebime para girmiyor demesi yok mu komedi.
  • Isimsiz 11.07.2020 11:13
    Ben bu otobusteydim didimden degil izmirden hareket etti metro otobusydu
  • Reis C* 10.07.2020 14:18
    Bu Ülkede herşey göstermelik Kardeşim bu ne kepazelik... Bileti kesen Yazaneye de Yolcuyu alan Şöföre de can yakan bir ceza kesin bakalım bir daha yasaları çiğnerlermi...
  • Sinan 10.07.2020 13:56
    Belki de yan yana oturanlar aynı aileden kişilerdir. Bildiğim kadarıyla yeni yönetmelikte soyadları aynı olan aynı aileden kişiler yan yana koltuklarda oturabiliyorlar. Ayrıca otobüs tıka basa da görünmüyor. Yan yana olan koltukların neredeyse tümünde tek kişi oturuyor. Neden bu kadar bağırış var anlayamadım ... Ayrıca muavinler garibandır. Hiçbir söz hakları yoktur bence. Garibanı itmek çok incitici, çok iç acıtıcı ... Güçleri yetiyorsa gitsinler de firma yetkililerini itsinler bakalım ...
  • ali 10.07.2020 09:30
    otobüs firmasının ismini teşhir edin.
Daha fazla yorum görüntüle