Ankara'nın Çubuk ilçesinde, trafikte yol verme nedeniyle çıkan, Eren Gümüşboğa'nın (28) bıçaklanarak, öldürüldüğü kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Gümüşboğa'nın, 7 kişi tarafından tekme tokat dövülmesi sonucu yere yığıldığı görüldü.

Olay, 30 Ağustos gecesi, Ankara Bulvarı'nda meydana geldi. Otomobillerinin plakaları öğrenilemeyen Eren Gümüşboğa ile B.K. arasında, trafikte yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda Gümüşboğa, bıçaklandı. Ağır yaralanan Gümüşboğa, çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Eren Gümüşboğa, ilk tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

Eren Gümüşboğa'nın hayatını kaybettiği kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Gümüşboğa'nın, otomobiliyle diğer aracın önünü kesip, sürücü B.K. ile kavga etmeye başladığı anlar yer aldı. Görüntülere göre kavgaya, B.K.'nin otomobilinden inen 2 kişi ile çevrede bulunanlar da karıştı. Gümüşboğa'nın yanında buluna arkadaşı ise kavgayı ayırmaya çalıştı; ancak engel olamadı. Bir anda 7 kişinin arasında kalan Gümüşboğa, 1,5 dakika boyunca tekme tokat dövülerek, bıçaklandı. Gümüşboğa'nın, en son bir kişinin yumruk darbesiyle yere düştüğü ve kalkamadığı anlar yer aldı. 

Yorumlar 40 Yorum Var
  • Hyr 08.09.2020 08:35
    olay basit bir yol verme olayı değil. beyaz şahin sürücülerinin profili dosyası çok kabarık. benim de önümdeki aracın önüne kasıtlı direksiyon kırdığı için olan zincirleme kazada arkadaşım az daha sakat oluyordu. ağır kusur bana verildi. beyaz şahin arkasına bile bakmadan yola devam etti. yaptığı hareket katillikle eş değerdi. ön fikirli olmamak lazım. şu ölen adamın tavrı da ukalacaydı ama son darbeyi yapan da ayırmaya gelen kişilerdi. insan hatasını kabul edip özür dilese bunlar olmazdı. karar hakimin.
  • m.akif 07.09.2020 23:40
    7 kişi saldırmak kalleşlik. araba önü kesmek magandalık. birde adamın mekanında kesmişin. ne diyeyim her yönüyle yanlış bir olay. ölene Allah rahmet eylesin. Kalleşlere de iyi hapis yatmalar.
  • İMAM 07.09.2020 23:31
    Bunlara ve benzer hareketleri olanlara insan denemez! Vahşi hayvanlardan hiç bir farkları yok. Gideceğiniz yere varamayasınız pis yabaniler!
  • k¹e⁴l⁵e³ş 07.09.2020 23:25
    işte iğdam bu bu olayı basite alirsaniz heryerde önüne gelen böyle yapar iiiiğğğğddddaaaammmm
  • Deli Dumrul 07.09.2020 23:23
    Hepsine müebbet verin.
Daha fazla yorum görüntüle