CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, partisinin grup toplantısında kullandığı ifadeler oldukça dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, konuşmasının bir bölümünde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik milliyetçilik eleştirilerine yanıt verdi. Iraklı Türkmenlere yardım yaptıklarını belirten Kılıçdaroğlu, Suriye'deki Türkmenlere ise Arapça hazırlanan Nutuk'u gönderdiklerini ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun konuyla ilgili ifadeleri şöyle:

KILIÇDAROĞLU: "TÜRKMENLERE ARAPÇA NUTUK GÖNDERDİK"

"Sayın Bahçeli bilsin. Iraklı Türkmenlere kim yardım yaptı, biliyor musunuz? Biz yaptık. Ama bunun reklamını yapmadık. Suriye'deki Türkmenlere Mustafa Kemal'in Arapça Nutuk'unu gönderen biziz. Sen ne diyorsun kardeşim? Bizim işimiz reklam değil."

Yorumlar 408 Yorum Var
  • Arif çelik izmir 14.10.2022 10:09
    Ya bana deme yorum yap Kılıçtar oğlu koltuğu kap Ne yaparsan yap Koltuğu bırak
  • BALTACI 14.10.2020 22:22
    Benim güzel vatanımda böyle ne yedigi ne konuştuğunu Bilmeyen bir şahsiyeti başımıza Şeytanın yer yüzündeki süreyi Kılıçdaroğlu oğlu bize mevlamızın bir cezası hergün tövbe estafural çekelim de lanet şeytanlardan kurtulalım
  • aslan 14.10.2020 14:10
    kesin devaminda da orayi pkk birakin gidin demisdir
  • Mehmet ÇAKMAKTAŞ 14.10.2020 13:52
    Türkmenler aç kaldıkça nutuk yer.
  • GENÇ OSMAN 14.10.2020 11:41
    Türkmen kardeşlerimizde bu arapça kardeşim diye okuyamadı kemal, senin yardım değin bu ise Yüce Rabbim sizleri bu ülkeyi yönetmeyi nasip etmesin.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek