Cumhurbaşkanı Erdoğan Koral Elektronik Harp Sistemi'nin daha gelişmiş versiyonu olan Yeni Nesil Koral Projesi'ni başlatıyoruz. Yeni sistem, var olan Koral ile düşman unsurlarını algılama, karıştırma ve köreltme alanında daha üstün kabiliyetlere sahip olacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aselsan Yeni Sistem Tanıtımları ve Tesis Açılışları programında konuştu. 

Başkan Erdoğan, Türkiye'nin gücüne güç katacak savunma ve teknoloji alanıyla ilgili "Tabii bir yandan da güvenlik güçlerimizin sahadaki ihtiyaçları doğrultusunda yeni nesil ürünleri gerçekleştirmeye başlıyoruz. Düşman radarlarının tespit edilmesi, köreltilmesinde elektronik harp sistemimiz çok büyük rol oynadı. Yeni nesil Koral projesini başlatıyoruz. Düşman unsurlarını algılama, karıştırma, köreltme anlamında daha üstün kabiliyetlere sahip olacak. Başlattığımız yeni proje ve teslimini yaptığımız sistemlerimizin projelendirme, geliştirme ve üretimimi için Savunma Sanayi Başkanlığımızı ve ASELSAN'ı bir kez aha tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Ömer dincer 13.11.2020 06:04
    Maşallah maşallah maşallah Elhamdülillah
  • Türk 13.11.2020 00:54
    Rabbim islam ordusuna en güzelini nasip etsin bu işde çalışan abilerimize kardeşlerimize arkadaşlarımıza zihin açıklığı versin kolay kılsın inşallah ALLAH hepsinden razı olsun
  • Adıyamanlı 02 13.11.2020 00:07
    Türkiyenin sahip olduğu en etkili araç Koraldır. sihalar elbette çok iyibiş yapıyor. ama onların başarısının en önemli sebebi, arka plandaki koraldır. Allah emeği geçenlerden ebeden razı olsun.
  • Neco 12.11.2020 23:47
    Rusya kral benim diyor. Dikkat etmek lazım
  • Vatandaş 12.11.2020 23:39
    Elinize sağlık emeği gecenlere
Daha fazla yorum görüntüle