Youtube'da yaptığı programda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında ''milli güvenlik sorunu'' ifadesini kullanan Bayraktaroğlu sosyal medyada büyük tepki topladı. Bu sözler sonrası  MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'na sert tepki gösterdi.

MHP'li İsmet Büyükataman'ın açıklamaları şu şekilde:

"1- 20 Ocak dendiğinde Türk evladının aklına Ermeni zulmüne karşı gösteri düzenleyen Azerbaycanlı kardeşlerimizin üzerinden Sovyet Rus tanklarının geçtiği gün gelir;

Memduh Bayraktaroğlu gibilerin aklına ise büyük umutlar bağladıkları ABD Başkanı Biden’ın görevine başlaması.

2- Daha ABD Başkanı olmadan, ülkemizde edindiği “dostları” vasıtasıyla iktidarı değiştirmek için görüşmeler yapan Biden’a övgüler düzen ancak tarihî bir zafer kazanan Azerbaycan’ın Cumhurbaşkanı ile alay ettiğini zanneden bu zat, insanlıktan nasibini alamamış bir mahlûktur.

3- Fıkra anlatıyorum diyerek kendi bilinçaltını yansıtan, belki de çocukluğunda yaşadığı acı tecrübeleri cami ve imama uyarlayarak anlatan ahlak yoksunu, İslam düşmanı Bayraktaroğlu; şehitlerimize dil uzatacak kadar bu milletin değerlerinden ve vicdanından uzak bir mankurttur.

4- Büyük Türk milletine ait değerleri kendince küçük gören profesyonel bir tetikçinin; İttihat ve Terakki’yi ve elbette ki Sayın Genel Başkanımızı bu saldırılarından mahrum bırakmasını beklemezdik.

Çünkü Türk milletine saldıracaksan ilk hedef MHP ve onun Sayın Genel Başkanı’dır.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Murat 09.12.2020 11:52
    Tescilli Sahtekar ve dolandırıcı. Bunu kim neden dinler merak ediyorum.
  • Deli 09.12.2020 00:11
    Edepsiz tehlike senin gibi zibidilerde S