Kağıthane'de, geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışıyla beraber buzlanan rampada kayan taksideki müşteri, araçtan atladı. Paniğe kapılan yolcunun araçtan atlaması ve taksinin kayma anı cep telefonu kameralarına yansıdı.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı sonrası buzlanan yollarda çok sayıda araç kaymış ve kazalar meydana gelmişti. Kağıthane'de buzlanan yolda bir ticari taksinin kayması ve yaşanan panik anları kameralara yansıdı.

Çarşamba günü meydana gelen kazada, ara sokaktan yokuş aşağı inen sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından taksi kontrolden çıkarak kaymaya başladığı görülüyor. Görüntülerde kayan takside bulunan yolcunun paniğe kapılarak kapıyı açarak kendini dışarı attığı görülüyor. Görüntülerde yokuş aşağı geri geri kaymaya devam eden taksinin bir site duvarına çarparak durabildiği görülüyor. Kazada, sürücüsü ile müşterinin burnu dahi kanamazken, takside hasar oluştu.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Oğuz Türk 20.02.2021 20:16
    Videoyu kayıt eden arkadaşlar belliki daha öncede oradan kayarak geçen araç olmuş... Ellerinde kayıt cihazı ile orada bekleyeceğinize sokak başına gidin durdurun... Olayı yaşayan ticari taksici hiçmi tecrüben yok? O karda yokuş aşşağıya inilirmi?
  • TONTİ 12 20.02.2021 19:58
    Kâğıthane de hala kar var bugün bile donmuş buz her yer İstanbul da Her ilçede durum farklı
  • Vatandaş 20.02.2021 19:11
    Sanki araç bomba yüklü saatte 200 km hızla gidiyor gibi hamle yapmış adam :)
  • katibb 20.02.2021 18:59
    o süratle bişey olmaz ki.. Allah korusun araç dönerken altına girme ihtimali de var.. güldürdü beni yav.. geçmiş olsun her iki tarafa da.
  • Kamil 20.02.2021 17:44
    Bu adamın Gta oynadığı belli oluyo
Daha fazla yorum görüntüle