Eşini ve çocuklarını, İsrail'in saldırılarında kaybeden Filistinli bir babanın güçlü duruşu yürekleri dağladı. İsrail'in Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 28'si çocuk 145 Filistinli şehit oldu, 1000'den fazla Filistinli yaralandı. Şehit düşen Filistinliler'in aileleri ise kameralara yansıdı. İsrail'in saldırılarından eşini ve çocuklarını kaybeden babanın videosu izleyenleri göz yaşına boğdu. Filistinli baba, "Karım ve çocuklarım kardeşlerine bayramlaşmaya gittiler. Masum çocuklar bayramlıklarını giyip çıktı. Kardeşlerinin evini havaya uçurdular. Her halime hamdolsun" dedi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • tarık 18.05.2021 17:18
    dinden imandan şereften haysiyetten yoksun bir hayat yaşayacağımıza devlet büyüklerimiz bize mücadele için ön ayak olsunlar biz de silahlanıp Filistinli kardeşlerimizin yanında yer alalım. Ölüm haksa bu ölüm Allah yolunda olmalı inşallah.
  • Fatih 18.05.2021 16:22
    Vallahi billahi bizlerde müslüman diye geçinip en önemsiz bir şey de bile isyanlar ederken şu adamın duruşuna bakarmısınız gerçek müslüman bu işte vallaha bizler utanmalıyız her zaman yeniliyorum yine yeniliyorum lafımın arkasındayım filistine başka ülkeler kancıklık yapıyor ise arkadaş nasılki suriye ırakta asker birliğimiz var ve kırmızı çizgilerimiz var kudüse de filistinede koruma askeri göndermeliyiz arkadaş masum insanlar ölmesin kendi çapında hayatlarını idame eden insanlardan ne istiyorsunuz yaw Allah'ın belaları Allah'ın gazabı tez zamanda ya inşallah hemen verir yada sebepler verirde yaptırır oda Türkiye olmasını isterim arkadaş gönderin asker
  • Adem ÖZTÜRK 17.05.2021 15:42
    Esselamu Aleykum din kardeşlerim. peygamber efendimiz s.a.v. yahudilerle olan bir savaşlarında, teslim olmazlar ise hurma ağaçlarını yakacağını söyler, peygamberimiz s.a.v. in böyle birşey yapmayacağına ihtimal vermedikleri halde korkularından teslim oldular. yahudilerin finans kaynağına zarar verirsek inşaALLAH din kardeşlerimize bir şekilde destek vermiş olacağız. ALLAH rızası için aldığımız ürünlere dikkat edelim.
  • MÜMİN 17.05.2021 14:21
    Mevla şahadet şerbetini içirmiş gerçekten hamd olsun ne mutlu ne kadar güzel ama bu güzel netice İSRAİL i yok etmemiz gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. İsrail mutlaka yok olmalı . Sizi oraya yerleştirenler mezarında azablardan azab beğensin. Casusu ajanıda bitmiyor. Çocuklarınızı savaşa hazırlayın bu ateş mutlaka onlara ulaşır.
  • Toprak 16.05.2021 17:38
    Filistinli kardeşlerimizin bu duruşu,israil askerlerinin gözünün içine baka baka cesurca haykırmaları,kadın ve çocukların dahi kalbindeki iman gücüyle dik duruşlarına korkusuzluklarına şahit olunca onların bizim yardımımıza değil,bizim onların yardımına ihtiyacımız olduğuna inandım.
Daha fazla yorum görüntüle