CHP'li Eren Erdem, Cumhurbaşkanlığı için en uygun adayın Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi. İmamoğlu ve Yavaş'ın trol ekibi Erdem'i sosyal medyadan linç etti. Erdem ise paylaşımlarının beğenilmemesine tepki gösterip örgüte talimat verdi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Eren Erdem, Twitter'dan yaptığı açıklamada Millet İttifakı'nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olması gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun devleti bildiğini ve normalleştireceğini öne süren Erdem, "Kemal Kılıçdaroğlu herkes için mücadele ediyor" ifadelerini kullandı. 

BEĞENİ GELMEYİNCE KIZDI, TEŞKİLATA TALİMAT VERDİ

Erdem daha sonra, beklediği etkileşimi almaması üzerine, "Hayırdır? Bu tweetleri beğenmediniz mi? Tüm CHP örgütleri bunu paylaşmalı" mesajını paylaştı. 

İMAMOĞLU VE YAVAŞ YANDAŞLARINDAN ÜST ÜSTE TEPKİLER

Erdem'in paylaşımlarına Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın troll ekibinden tepki gecikmedi. Paylaşımı yorum yağmuruna tutan bazı kullanıcılar, Eren Erdem'i "saçmalamakla" suçladı. Bazı kişiler de Erdem ve desteklediği Kılıçdaroğlu'nun koltuk sevdası peşinde olduğunu ifade etti. 

Bir kullanıcı ise, "Sokaktaki çocuğa sor o bile Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan karşısında kazanamayacağını bilir. Kendinize gelin artık" sözleriyle tepki gösterdi. 

AYNI EREN ERDEM: KILIÇDAROĞLU'NUN YAPACAĞI EN ERDEMLİ DAVRANIŞ İSTİFA OLUR

Eren Erdem, Haziran 2018'te yaptığı paylaşımda, 2920 gündür Genel Başkan olan Kılıçdaroğlu'nun 9 seçim kaybettiğini hatırlatarak, "Yapması en erdemli davranış 'istifa' olacaktır" ifadelerini kullanmıştı. 

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • İlker 03.01.2022 18:50
    Herşeyi ayarladın ama koca adana da arazi bulamadın hemi illa taşlık olmalı demek ki. Güneş enerjisi yapmanın bir şartını daha öğrendik
  • Ali 03.01.2022 13:15
    Söz verip tutmadığın elektrik bedava sanayi yede ver İzmir senin oradakiler i doyur sonra Gel Kemal gel