İstanbul'da yağan kar ulaşımı ve hayatı felç etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) tedbirsizliği birçok kazaya neden olurken bir cenaze aracını da yolda bıraktığı ortaya çıktı. Cenazeyi Sultangazi Belediyesi taşıdı.

Bir vatandaş paylaştığı görüntülerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelede sınıfta kaldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

CENAZEYİ YOLDA BIRAKTILAR!

İBB'den kepçe ve traktör gönderip yolu açmalarını, yardımcı olmalarını istediğini dile getiren vatandaş, ''İBB görevlileri yapacakları bir şey olmadıklarını, 153 aramamı söylediler'' dedi. Sultangazi Belediyesi'nin yardıma koştuğunu söyleyen vatandaş, ''Allah razı olsun Sultangazi Belediyesi bize servis gönderdi. Şu an cenazemiz Sultangazi aracında'' açıklamasında bulundu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Munir erken 25.01.2022 12:28
    Adam görün görün adam. Sultangazi belediye başkanı sayın avukat abdurrahman Dursun. Beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunarım
  • sibel 25.01.2022 01:43
    ne ölüye ne diriye saygıları var imamoğlu .beylikdüzü belediye başkanıyken 1 hafta boyunca evde mahsur kalmış sokakları kara mahkum bırakılmış arkadaşlarım var aradıkları halde ilgilenilmeyem