Düzce'de kadın polis memurları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sürücülere çiçek takdim etti. Polis ekiplerini gören bazı sürücüler ise cezai işlem uygulanacağı zannederek endişe duydu.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kadın sürücülere yönelik trafik denetimi gerçekleştirdi.
Güzergah üzerinde araçlarıyla seyir halinde olan kadın sürücüler tek tek uygulamaya alındı. Polis ekipleri, kadın sürücülerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, çiçek takdim etti.

Cezai işlem uygulanacağı zanneden bazı kadınlar endişe duyarken, güzel çiçekler için polis memurlarına teşekkürlerini sundu. Sürücüler, görevini özveriyle yürüten kadın polis memurlarının da Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
 

Yorumlar 5 Yorum Var
  • iso 08.03.2022 21:31
    vatandaşın bayan polislere çiçek vermesi lazım polisler niye veriyor ki
  • dinibütünoğlu 08.03.2022 21:18
    harikasınız
  • samimi 08.03.2022 17:23
    Cok guzel
  • Omar 08.03.2022 16:13
    ne güzel isler ..tebrik ediyorum ...erkekler kiskanmayin ...sizi doguran bir kadindir ,anadir ...bence cok degerli ..Türm Türkiyede uygulanmali ...o tebbesümlere bakar misiniz ...polis memurlarinida kutluyorum ...iyki varsiniz
  • bir dost 08.03.2022 14:43
    boş işler bunlar.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek