İzmir’in Bornova ilçesinde bir doktor, 5 kişilik grup tarafından darp edildi. Köprücük kemiği kırılan doktor, kliniğinin üst tarafında bulunan ve kumar oynatıldığını ileri sürdüğü lokale ait kameraların kaldırılması yönünde ricada bulunduktan sonra olayın gerçekleştiğini ileri sürdü ve şikayetçi oldu.

Dün akşam saat 18.45 sıralarında Bornova ilçesi Kazım Dirik Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir kliniğin önünde meydana geldi. Vatandaşların da ayırmaya çalıştığı saldırı anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Doktorun şikayetçi olması üzerine diğer 3 kişi gözaltına alınırken, saldırı sonrası kaçan 1 şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.


Doktorun köprücük kemiği kırıldı
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kalabalık grubun doktor Gül’e saldırdığı ve çevredeki vatandaşların kavgayı ayırmaya çalıştığı görülürken, köprücük kemiğinin kırılması sonucu 1 ay çalışamaz raporu alan Gül, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Saldırıdan 1 hafta önce, yaklaşık 2 yıldır lokal adı altında kumar oynatıldığını ileri sürdüğü işletme sahibinden ve yanındaki Sedat Ö. isimli şahıstan, kliniğin üst tarafından bulunan ve lokale ait olan güvenlik kameralarının kaldırılmasını rica ettiğini söyleyen Gül, “Bunun üzerine Sedat Ö., beni ‘akıllı ol yoksa ayağını kaydırırız’ diye tehdit etti. Sonrasında ismini bilmediğim mekan sahibi yanıma gelince ondan ‘kliniğimdeki hastalar rahatsız olduğundan dolayı kliniğimin tarafına geçmemelerini ve içeride bulunan kadın hastalarıma bakmamalarını, hastalarımın bakışlarından rahatsız olduklarını söyledim’" dedi.

 

Yorumlar 53 Yorum Var
  • Vahdettin Güneyin 19.05.2022 16:03
    Kesin kürttür bunIar barbar insanIar hepsi
  • Hoca Nasrettin 19.05.2022 15:19
    Bu doktor işi değil. Bu kumar oynatan kendi çapında kabadayıların rahatsız oldukları kişiyi susturma girişimleri. Lokal ve dernek adı altında bu işleri çevirenler çok, bulaşırsan başın ağrır.
  • Göktürk 19.05.2022 15:08
    Birkere burda eşitsizlik var bir kişiye beş kişi saldırmaz teker teker gelin
  • Kul insan 19.05.2022 14:30
    İzmir ve Ankara da kronik zulüm örgütleri var. Bornova adım adım sıkıntılı bir bölge olmaya başladı. Sokaklar sokak köpekleri ile dolu. Komşusunu uyarmaya korkar hale geldi Millet. Çok anormal bir durum söz konusu. Hayvan sevgisi varsa insan sevgisi yok mu. Doktora saygısı olmayanların kime saygısı olur. Doktor insan haklarını temsil eder. Evrensel değerdir. Daha Müslümanlığa geçmedik.
  • Misafir 19.05.2022 14:26
    3 gün yatmazlar.
Daha fazla yorum görüntüle