Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili ve partinin sözcüsü Sera Kadıgil, Müslümanlar hakkında skandal ifadeler kullandı.
Türkiye İşçi Partisi Sözcüsu Av. Sera Kadıgil, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline ilişkin olarak açılan davanın duruşmasında Müslümanlara 'yobaz' diyerek hakaret etti.
SKANDAL SÖZLER
Hakimlere görüş bildiren Kadıgil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı AK Parti seçmenleri için ''hala siyasal İslamcı olduğunu bir grup yobaza ispatlamak için bu sözleşmeden çıktı.'' ifadelerini kullandı.
'YÜZDE 51 İLE ZAR ZOR SEÇİLMİŞ...'
Sera Kadıgil, İstanbul Sözleşmesi'nin iptaline ilişkin olarak açılan davanın duruşmasında ''Yüzde 51 ile zar zor seçilmiş tek bir insanın lafıyla bir düzenleme yapılamaz.'' ifadelerinizde kullandı.
-
Odabas 55
29.06.2022
19:12
Bu zıhnıyetın arkasında başka guçler var. Bu sadece gorulen bır kısmı. Bunlar lanetlenmişta hazreti Lut kavmine kadar uzanmakta.
Bunların rengı bellı. Önemli bir durum ve ınsanı uzen muslumanın bilmeden bunların degırmenıne su taşıması
Beğen
-
vusda
15.06.2022
10:28
Bunların İslam'dan başka dertleri yok. Saygısızlıktıksa üstat oldular. Yeter artık. İnsani değerlerden nasibi kısıtlı insanların milletvekili olması ve milletin değerlerini aşağılamayı iş edinmesi kabul edilemez.
Beğen
-
yakup
15.06.2022
10:00
sizin gibi hainlere bile ekmek veren bi devlet var bu ülkede daha ne istemektesiniz hain müsvetteleri
Beğen
-
Aydemir.
15.06.2022
08:32
Bunlarin hepsimi ayni olur. suratlarinda meymenet yok. Irkini arastirmak lazim.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Neco
15.06.2022
08:01
İst. Sözleşmesi, İslama ve insan nesline karşı işlenen bir suçtur. Hiç bir akıl sahibi zehirlenmiş balı yemez
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle