Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin, klasik ve modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdiği 'Toroslar OtoFest' renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmalar, otomobil şovları, nefes kesen drift gösterileri ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı festivalde, Türkiye'nin birçok ilinden gelen modifiye araç tutkunları dolu dolu bir gün geçirdi.

Mersin ve çevre ilçelerinin yanı sıra Adana, Konya, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Kayseri, Antalya, Hatay, Gaziantep, Ankara ve İstanbul’dan binlerce modifiye araç tutkunu, 'Toroslar Otofest' etkinliği çerçevesinde Mersin’e akın etti. Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte gerçekleştirilen festivalde otomobiller, teknik donanımları, ses sistemleri, renkleri ve aksesuarlarıyla görücüye çıktı.
Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir katılımla gerçekleşen ve güvenlik önlemlerinin alındığı etkinlik, modifiyeli araçların drift gösterileriyle tam bir görsel şölene dönüştü. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, festival alanında gençler ve hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Yılmaz da drift yapan araca binerek heyecanlı anlar yaşadı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • 16 Hüdavendigar 01.11.2022 12:13
    Hiç bir önlem alınmadan yapılan Drift esnasında araç kontrolden çıkıp kalabalığa dalsa facia olması işten bile değil. Allah akıl şuur vesin.
  • Oflu 61 01.11.2022 09:12
    TOGG'a modifiye, şimdiden planlamak lazım...
  • Oflu 61 01.11.2022 09:12
    TOGG'a modifiye, şimdiden planlamak lazım...
  • Mehmet İÇGÜLEÇ 31.10.2022 21:06
    Güzel görüntüler.. İyi güzel de beton bariyerlerle tedbir alınması daha güzel olmaz mı?