İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, “Siyonist rejimin suçları kırmızı çizgileri aştı ve bu durum herkesi harekete geçmeye zorlayabilir” dedi.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 7 Ekim’den bu yana devam ederken, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İsrail’e ve ABD’ye yönelik tehdit gibi açıklamalarda bulundu.

'HERKESİ HAREKETE GEÇMEYE ZORLAYABİLİR'

Reisi, “Siyonist rejimin suçları kırmızı çizgileri aştı ve bu durum herkesi harekete geçmeye zorlayabilir” dedi.

ABD’nin İran’dan İsrail-Filistin çatışmaları konusunda hiçbir şey yapmamasını istediğini fakat ABD’nin İsrail'e destek vermeye devam ettiğini ifade eden Reisi, “ABD, Direniş Ekseni'ne mesajlar gönderdi ancak savaş alanında net bir yanıt aldı” dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Mustafa 30.10.2023 10:25
    Avrupalı liderler ! Hani demokrat idiniz ; mor koyun gibi aklı melekelerini yitirmiş birinin bir meczubun peşine takılıp soy kırım yapan katili kutladınız .K endi halklarınız bile size tükürüyor