İslami şuurla Gazze’de Siyonist İsrail’in vahşi saldırılarına direnen Filistinliler, dünyaya örnek oldu. Saldırıları ve şehitleri metanetle karşılayan Filistinlilerin inancını merak eden dünya halkları, Kur’an okumaya başladı. Filistinlilerden etkilenerek İslam’ı öğrenmeye çalışan gençlerden bazıları Müslüman olurken bazıları ise hayranlıklarını gözler önüne sermeye devam ediyor.

ABD’Lİ GENÇ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Sosyal medyadan bir video paylaşan Alison isimli Amerikalı bir genç, İsrail’in Filistin’deki katliamlarından sonra İslam’ı araştırmaya başladı. Alison, Bakara Suresi'nin 81 ve 82. ayetlerini gözyaşları içinde okudu. Alison, “Bana İslam’ı yanlış anlattılar” dedi.

“BENİ DERİNDEN SARSTI”

BAE’de yaşayan sosyal medya ünlüsü Twinkle Stanly, Gazzelilerin inancının ve metanetinin kendisini derinden sarstığını söyledi. TikTok hesabından bir video yayınlayan genç kadın, İsrail’in Filistin’deki katliamlarını yakından takip ettiğini belirterek, hissettiklerini şu sözlerle ifade etti: “Sadece Filistinlilerin değil, Müslüman halkın sahip olduğu inanç beni derinden sarstı. Bu insanlar ailelerinin gözlerinin önünde öldürülmesine tanık oluyor. Bu kadar güçlü kalabilmek için ne kadar inançlı olmak gerektiğini anlayamıyorum bile. Ancak Filistin'de yaşananlar gözlerimi İslam'ın güzelliğine ve inancın güzelliğine açtı. Kendilerini cennete götürecek bir hayat yaşamak için tek bir şey isteyen bir topluluk gerçekten aklımı başımdan alıyor.”

Yorumlar 69 Yorum Var
  • Vatandaş 24.11.2023 13:59
    chp'lilere nasihat eden Ahmet kardeş, onlar için nefesini boşa harcama, onların fikrini sadece cehennem değiştirir.
  • Ahmet 24.11.2023 12:21
    Allah, bütün chp ve putperest'lerede İslam'ın güzelliklerini göstersin ve onlara hidayet etsin Amin
  • Çiçek 24.11.2023 11:28
    ALLAH KULLARINI Çok sever bir Annenin. cocugunu sevmesinden daha çok sever onun icinki. hemen cezalandirmaz. Günah kar kullarını zaman verir tövbe etmesi için pişman olması için ona dönmesi için sana güzeli iyiyi Vermiş peygamber ve kitaplar melekler aracılığıyla haber veren merhametli cömert tekALLAH cc
  • Çiçek 24.11.2023 11:24
    Araştır. bulucaksin tek gerçek ALLAH Sana sonsuz. mutluk Vericem diyen tek ALLAH. yeterki inan bana gel bana Güven adaletli merhametli ol korkma sonunda iyi olan Müslüman kazanicak ceneti hiç bitmeyen bir huzur Olucak ALLAHİN İzniyle
  • Eses 24.11.2023 11:21
    Allah yardımcınız olsun Zafer islamın.kahrolsun siyonistler yokolsin İsrail
Daha fazla yorum görüntüle