Bartın Valisi Bülent Savur, Saadet Partisi'ni ziyareti sırasında, kendisini il başkanı yerine yardımcısının karşılamasına sinirlendi ve "Bilseydim buraya gelmezdim" dedi.
Yorumlar 16 Yorum Var
  • hüseyin mutlu 11.02.2013 21:32
    Nezaket dışı. Sayın Vali Protokol'den bahsediyor, Seni onlar davet etmemiş, sen ziyarete gitmişsin, gittiğin yerde devleti yüceltmen gerekirken kameralar karşısında ahkam kesiyorsun birde Türkiyenin gelmiş geçmiş en nezaketli insanı ve makamını temsil ettiğinide söylüyorsunki vah haline..
  • ömer faruk güleşçi 11.02.2013 11:34
    İL BAŞKANININ KARŞILAMASI GEREKİRDİ. FAKAT İNSAN HALİ Bİ İŞİ ÇIKMIŞ OLABİLİR.PATİLİLER HOŞGELDİNİZ DİYİP NEZAKETEN SESSİZ KALMALARINA RAĞMEN VALİ USLUPSUZ KONUŞMAYA DEVAM EDİYOR.BURDA VALİ KENDİ SEVİYESİNİ BELLİ ETMİŞTİR.BÖYLE İNSANLARI BU MAKAMLARA OTURTMAMAK GEREKİR.!!
  • muhammet ismail 11.02.2013 10:28
    BU EDEPSİZLİK ÖMÜR BOYU UNUTULMAZ... O İL BAŞKAN YARDIMCISININ YERİNDE BEN OLSAYDIM,BU TAVRINIZDAN DOLAYI SİZİ BEN KOVARDIM SAYIN VALİ..!!! GİT YARDIMCINI GÖNDER OZAMN DERDİM...
  • Rıfat ÖZTÜRK 10.02.2013 10:07
    azı hakaret, çoğu yağcılık. Valiyi İl başkanı karşılamayarak Valiyi ve Valiliği hafife almıştır. Protokolun azı hakaret çoğu yağcılıktır. Vali haberli geldiğine göre, il başkanı neden yoktu. Valinin iadei ziyarette bulunmak gibi bir mecburiyeti olmadığı halde böyle bir davranışta bulunmuş ise karşılığı bu olmamalıydı. Muhabbet diliyle geldi Vali diliyle konuştu. Tepki omalıydı ancak bu kadar sert olmamalıydı.
  • muhlis çakmak 09.02.2013 11:17
    adam olamamış... oğluna vali olamazsın demedım adam olamazsın dedim diyen adamın oğlu bu heralde
Daha fazla yorum görüntüle