Bu haftanın yurt içi piyasalar için oldukça önemli olduğunu ve piyasaların siyasi kanattan gelecek açıklamaları yakından takip edeceğini belirten Karadağ, "Seçime doğru zaman daraldıkça piyasalardaki dalgalı seyir devam edebilir" dedi. Karadağ, Mart ayı kontratlarda Cuma gününün son işlem günü olmasının piyasalardaki dalgalanmayı tetikleyebileceğini belirtti. 

Borsa İstanbul'un 8 bin 700 ve 9 bin puan aralığında seyrettiğine dikkat çeken Karadağ, "Seçim haftası olması itibariyle borsada yeni bir trendin oluşacağını öngörmüyorum, borsada yön arayışı devam edecektir. Yatırımcılar bu hafta temkinli olsunlar" dedi.

Bankacılık sektörünün kayıplarını toplamaya başladığını ifade eden Karadağ, borsada 9 bin puanın yukarıda direnç noktası olarak izlenmeye devam edileceğini vurguladı. "9 bin puanın üzerinde kaldığı sürece yukarı yönlü hareket sürer" diye konuştu.

Seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasanın dengeleneceğine işaret eden Karadağ, önümüzdeki haftalarda borsada yeni rekorların görülebileceğini belirtti. Borsada geri çekilmelerde ise 8 bin 700 puanın destek bölgesi olduğunu söyleyen Karadağ, "8 bin 700 puan ve 9 bin 300 puan aralığını bu hafta takip edeceğiz" dedi.

Yorumlar 0 Yorum Var