Düzce İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç'un makam odasının balkonunda bulunan küllüğe kumru yuva yaptı. Kumrunun bakımını üstlenen Fazlı Koç, sigara içmediği için küllüğün kullanılmadığını ifade ederek, "Onlar bizim misafirlerimiz" dedi.

Düzce İl Genel Meclis'indeki makam odasının balkonunda bulunan küllük, kumrunun yuvası oldu. Balkona çıktığında küllükteki yavruları gören Düzce İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, yuvaya zarar vermeyerek, kumruların bakımını üstlendi.

Sigara içmediğini, bu sebeple küllüğün de kullanılmadığını söyleyen Başkan Fazlı Koç, "Sigara kullanmamanın avantajı sanırım. Küllüğümüz vardı. Bir süredir de balkonu kullanmıyorduk. Kuş da gelip küllüğe yuva yapmış. 2 tane de yavrusu var. Bizde elimizden geldiğince kuşlara bakmaya çalışıyoruz. 

Onlar bizim misafirlerimiz. İnşallah vakti gelince onlar da anneleri gibi uçarlar. Güzel bir ortam oluştu. Her gelene kapımız açık" dedi.
 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • coban 10.05.2024 21:10
    bende kisin balkonda kuslara yem veriyorum 6 ay boyunca.. kuslar devamli dal getirip yuva yapiyorlar.. kisin yabani kus beslemenin avantaji.. kisin balkonda güzel kus ötüsleri ve sesleri oluyor.. bilhassa sabahlari ve aksamlari seher vakitlerinde..
  • Emekli mühendis 10.05.2024 09:05
    O kuşun cinsi kumru değil üveyiktir. Herkes kumru zannediyor. Kumru gri renkli olur boynunda siyah halkası bulunur, ötüşü farklıdır. Son zamanlarda yerleşim yerlerinde oldukça fazla çoğalmaya başladılar. Daha önce hiç görünmüyorlardı.
  • smmm 09.05.2024 08:50
    bi tanesi hayvanlara yuva yapacak ağaç kalmadığından bahsetmiş. bi zahmet kumruların ağaca yuva yapmadıklarını hatırlatalım şu ablaya... ha bu arada sizin bulunduğunuz yerde ağaç olmaya bilir belki ama olay Düzce de gerçekleşiyor ve ağacın her tonu var Düzce 'de...
  • Makam odasıymış 08.05.2024 12:32
    Bütün makam odalarını ve bütün kalem müdürlerini kaldırın.
  • ayşegül 08.05.2024 12:11
    hayvanlara yuva yapacak ağaç bırakmadık
Daha fazla yorum görüntüle