Moldova'daki 74 yaşındaki bir kadının öldürülmesi üzerine olay yerine giden polisler, yer altından gelen çığlıkları duydu. 18 yaşındaki şüpheli tarafından diri diri gömülmüş bir adam dört gün sonra yetkililer tarafından kurtarıldı.

Polis, kadının ölümüyle ilgili bir şüpheliyi tutukladı ve aynı köydeki evini ararken yakınlardan gelen yardım çığlıklarını duydu.

Seslerin geldiği yeri kazmaya başlayan yetkililer,  yaşlı adamın kilitlendiği derme çatma bir mezarın girişini buldu.

Adamın bilincinin yerinde olduğu ve boynunda bir yara olduğu belirtildi.

Teknik, Kriminal ve Adli İncelemeler Merkezi uzmanları, öldürülen kadının fiziksel saldırıya uğrayarak ağır yaralandıktan sonra hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yetkililer kısa süre içinde kadının 18 yaşındaki bir akrabasını cinayet şüphelisi olarak belirledi. 

"SORGUDA TUTARSIZ İFADELER VERDİ"

Şüphelinin kendi evinde sarhoş bir halde bulunduğu bildirildi. Polis sorgusu sırasında kafa karıştırıcı ve tutarsız ifadeler verdiği bildirildi.

Yerin altından çıkarılan adam ise polise, bu gençle birlikte alkol aldıklarını ve tartışmaya başladıklarını söyledi.

Şüphelinin daha sonra adama bıçakla saldırdığı, ardından bodruma kilitleyerek diri diri gömdüğü ve girişi toprakla kapattığı iddia edildi.

Polis ve savcılar tarafından cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından soruşturulmaya devam edilen şüpheli gözaltında tutuluyor. Suçlu bulunması halinde ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir.

Kurtarılan adam hastanede tedavi görüyor.

Bölge sakinlerinden biri ise ölen kurban hakkında “Çok iyi bir kadındı, kimsenin onunla bir sorunu yoktu" dedi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Misafir 18.05.2024 14:58
    Adam, gençle birlikte alkol almış..! Sonuç ortada.
  • Allah dosdu 18.05.2024 14:56
    Yüce Allahmmmm sen nelere kadirsin. Sana inandık idaat eddik. Bizi adffeeeedddd. Yaşatanda öldürende sensinnn. Hakimler hakimi en büyüksün ALLAHIMM
  • Murat44 18.05.2024 14:08
    Dünde cezayirde kurtarılan adam için yazmıştım.Mahallelerde kasabalarda köylerde istihbarat dolaşmalı,bizde de çok kirli olaylar olabiliyor.Tecavüzler,adam öldürmeler kaçırıp yıllarca saklamalar.Her bir olay resmen tramva.Devlet birimleri buna benzer olaylar varsa ortaya çıkarmalı.Tv lerdeki gibi ihbar hatları kurulmalı emniyette.
  • Vatandaş 18.05.2024 13:56
    İçki bütün kötülüklerin anasıdır. CHP belediyelerinin ilk işi alkolü her yere yaymak oldu. Bu günah bile bazılarına yeter de artar bile
  • HARPUTLU 18.05.2024 13:32
    Bu nasıl bir olay. Kavramakta zorlandım. Sanırım genç soygun için kadını öldürüyor elinide diri gömüyor.
Daha fazla yorum görüntüle