Şişli'de müteahhit ile anlaşarak yaşadıkları gecekondunun yerine apartman yapılan aile, söz verilen 3 daireyi alamayınca kendilerini eve kapadı. Müteahhit tahliye kararıyla gelince, Muammer Şengöz apartmanın çatısına çıkarak benzin döküp binayı ateşe vermeye çalıştı. Şengöz ve iki kadın gözaltına alındı.

Olay, Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi Melihşah Sokak üzerindeki binada sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erol Şengöz gecekondusunu 3 daire karşılığında müteahhide verdi. Müteahhit, yeni yapılan apartmandan söz verdiği daireleri vermeyince Erol Şengöz ailesiyle bir dairede yaşamaya başladı. Müteahhidin aileyi binadan tahliye kararı çıkarmasıyla aile üyeleri kendilerini daireye kapatarak evden çıkmak istemedi. Olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Çilingir çağrılması üzerine evin oğlu bina çatısına çıkarak benzin ile apartmanı yakmaya çalıştı. Binadan düşen alevler park halindeki bir otomobile ve motosiklete sıçradı. Yangın vatandaşlar tarafından kısa sürede söndürüldü.

 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • MEKAN Bi ALEM !! 07.05.2024 20:39
    muteaitle bunlar aarasında hiç bir fark yok hayatları tiyatro derdiniz ne be kardeşim 1 asır demeden ne sizler hatırlanacaksınız nede o bina gece konduya 3 daire konması deil ne güzel iş be kalsın babadan 1 karış 3 karış ıste
  • zafergülten 07.05.2024 20:19
    iyide gecekondunun arsa olarak görünsede tapusu neyin yokmuymuş,bildiğim bu işlerde notere gidilir,arsamı,evimi şu kadar daireye kat karşılığı verdim diye resmi sözleşme yapılır,ileride bir sorun çıkarsa noterden alınmış sözleşme ile mahkemeye gidilir.yoksa gecekondunun tapusu neyin yokmu idi,yapılan anlaşma sade sözden mi ibaret.
  • misafir 07.05.2024 20:11
    Müteahhid adamı dolandırmış, tutuklanması gerekirken aile gözaltına alınıyor...
  • Hane 07.05.2024 19:57
    Müteahhit ne olacak incelenmiyecekmi söz diye geçilecekmi.
  • A.A.A 07.05.2024 19:33
    TÜRKiYEDE MÜTAHiD MESLEGi KALDIRILMALI (!) YASLI iNSANLARIN BiR COGU BÖYLE KANDIRILIYOR. FAKAT YASLI iNSANLARIN SESi CIKMIYOR. BU OLAY BiR iLK OLURDA MÜTAHiDLERiN CEZASI VERiLiR..
Daha fazla yorum görüntüle